Warframe - júliusban visszatér a TennoCon

Idén nyáron ismét összegyűlnek a Warframe cybernindzsái, hogy megünnepeljék a már több mint nyolc éve zakatoló játékot. A rendezvény a tavalyihoz hasonlóan teljes mértékben digitális lesz.

A Warframe már nyolc éve uralja a free-to-play looter-shooterek piacát, és szerencsére messze még a vég. Jelenleg is zajlik a játék szülinapos eseménye, de az év legnagyobb buliját mégis a TennoCon jelenti majd, amely nem meglepő módon idén is teljesen digitális formátumban tér vissza.

A közvetítésekre július 17-én számíthatunk, és amennyiben a Digital Extremes megtartja a korábban bejáratott formátumot, számos fejlesztői panelen derül majd fény a Warframe jövőbeli tartalmaira. Ezek mellett lesz közösségi cosplaybemutató és művészeti galéria is, de a lényeget mégsem a streamek közt, hanem a játékon belül kell majd keresnünk. A rendezvényt ugyanis egy ingame eseménysorozat kíséri majd, melynek résztvevői egyedi jutalmakban részesülnek.

A legnagyobb fanatikusok azonban ennél is tovább mehetnek egy lépéssel, a Digital Extremes csapata ugyanis háromféle külön megvásárolható csomagot ajánl az esemény weboldalán. Ezek digitális jóságokat és valódi, kézzel fogható ruhadarabokat és kiegészítőket is tartogatnak.

1 komment - szólj hozzá!