Ingyenes hétvégét tart a Warhammer: Vermintide 2

  • Írta: szlav
  • 2021. április 24.
  • Akció
Link másolása
Ha egy kis kooperatív mókára vágytok a hétvégén, és nem szívlelitek a patkányokat, akkor mindenképpen tegyetek próbát a Vermintide 2-vel! Az ingyenes próbaidőszak alatt még a Chaos Wastes új expanzióját is kipróbálhatjátok.

Hatalmasra nőtt patkányok, kecskefajzatok és egyéb káoszbestiák százai várnak arra, hogy a hétvége folyamán kardélre hányjuk őket a Warhammer: Vermintide 2-ben. A Fatshark nagyszerű kooperatív játéka, amit joggal nevezhetünk akár a fantasy Left 4 Deadnek is, ingyenes hétvégét tart a Steamen - kár lenne lemaradni róla, ha még nem volt hozzá szerencsétek!

Az időzítés tökéletes, hiszen alig néhány napja jelent meg a Vermintide 2 legújabb nagy frissítése, a Chaos Wastes, amely egy vadonatúj roguelite-élménnyel gazdagítja a játékot. Ennek keretei közt véletlenszerűen felépített kalandokba vághatunk, melyeket a Warhammer-univerzum káoszistenei tesznek majd igazán trükkössé - még szerencse, hogy a különféle spéci bónuszoknak köszönhetően mi is látványosan erősebbek lehetünk.

A Warhammer: Vermintide 2 ingyenes hétvégéje április 26-ig tart PC-n. A játék ezen felül megjelent Xbox One-ra és PlayStation 4-re is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...