Nyáron jön a Phantasy Star Online 2: New Genesis

Idén júliusban teljesen átalakul a Phantasy Star Online 2. A Sega MMORPG-je teljesen új harcrendszerrel és alaposan felturbózott látványvilággal zárkózik fel az új generációhoz.

Elsőre kissé nehéz behatárolni azt, hogy mi is pontosan a Phantasy Star Online 2: New Genesis, hiszen a projekt valahol a nagy expanzió és az önálló folytatás határmezsgyéjén leledzik. A Sega idén júniusban teljesen átalakítja az öregedő MMO-ját, ez pedig nem csak a komplett vizuális ráncfelvarrást jelenti, de a játékmenet mélyebb átalakítását is, legyen szó akár a gyors mozgásról vagy a hack 'n' slash játékokból kölcsönzött harcrendszerről.

Az eddig ismert Phantasy Star Online 2 és a New Genesis ezzel két, egymástól teljesen különálló játékot alkot majd, de ez nem jelenti azt, hogy hátra kell hagynunk a szeretett karakterünket. A hőseinket néhány kattintással áthozhatjuk majd a New Genesis világába, hogy aztán teljesen megújulva folytathassuk a kalandjainkat.

A Phantasy Star Online 2: New Genesis júniusban érkezik PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re - a PlayStation 4-re, PS5-re és Switchre tervezett változat sajnos csak Japánban jelenik meg. Az érdeklődők már május 14-én próbát tehetnek a zárt bétával, amelyre itt tudtok jelentkezni.

0 komment - szólj hozzá!