Ismét mozgásban a Scarlet Nexus

  • Írta: szlav
  • 2021. április 24.
  • Videó
Link másolása
Alaposan felpörögtek az események a Scarlet Nexus körül, hiszen a Bandai Namco akció-szerepjátéka néhány hónapon belül megjelenik. Ezúttal két gameplay-felvételt kaptunk, így közelebbről is szemügyre vehetjük a látványos harcrendszert.

A Scarlet Nexus főhősei, Yuito és Kasane ismét akcióba lendülnek, hogy rendet tegyenek a kórház és a múzeum szörnyetegei közt. Kasane Randallra egyébként érdemes lesz különösen odafigyelnünk, a telekinetikus képességekkel bíró hölgyemény ugyanis visszaköszön majd a játék megjelenését kísérő animesorozatban is - erről itt olvashattok bővebben.

A Scarlet Nexus június 25-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

6.
6.
Ganzer
#4: Nekem is ez a bajom legtöbbször.
Nekem ilyen szempontból érzésre a Dragons Dogma harcrendszere az etalon.
5.
5.
DragonBleacPiece
de szeretném ha kellemes csalódás lenne
4.
4.
DragonBleacPiece
a harc nekem csak csapkodásnak tűnik, aminek annyi hatása volt az ellenfélre hogy kínosan a padlón arrébb csúszott néha 1-1 centivel, nem érezhető a bevitt találat mikor megütöm. diablo 2-vel kezdtem el játszani és ott több feedbacket adnak a szörnyek ha megütöm őket,megvonaglik, megtántorodik, ha épp támadna akkor azt félbehagyja stb. code veinben ugyanez volt, god eater 3-ban volt a legrosszabb ahol minden ellenfél egy élettelen húsdarab érzését keltette
3.
3.
AbsurdShark
Tetszik az ellenfél és pályadizájn, valamint az animációk is klasszak. Sokáig elég volt az anime stílusú játékokból, de ezzel lehet hogy teszek egy próbát, elvégre hangulatosnak tűnik.... Bár semmiképpen sem preorder formájában teszem a próbát, csakis a tesztek után.
2.
2.
Robilluma
Nehéz kivenni h mi is folyik a képernyőn :/ Kjók az ellenfelek dizájnja de ezekben a harcokban kb nem is támadnak... Asszisztálnak a hősök képességeihez.
1.
1.
szujonor
Betegek ezek a kreatúrák! Tetszik a játék látványvilága, de kicsit sokallom érte a pénzt, mert nem az én stílusom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...