Ismét mozgásban a Scarlet Nexus

Alaposan felpörögtek az események a Scarlet Nexus körül, hiszen a Bandai Namco akció-szerepjátéka néhány hónapon belül megjelenik. Ezúttal két gameplay-felvételt kaptunk, így közelebbről is szemügyre vehetjük a látványos harcrendszert.
  • Írta: szlav

Kommentek

#6
#4: Nekem is ez a bajom legtöbbször.
Nekem ilyen szempontból érzésre a Dragons Dogma harcrendszere az etalon.
#5
de szeretném ha kellemes csalódás lenne
#4
a harc nekem csak csapkodásnak tűnik, aminek annyi hatása volt az ellenfélre hogy kínosan a padlón arrébb csúszott néha 1-1 centivel, nem érezhető a bevitt találat mikor megütöm. diablo 2-vel kezdtem el játszani és ott több feedbacket adnak a szörnyek ha megütöm őket,megvonaglik, megtántorodik, ha épp támadna akkor azt félbehagyja stb. code veinben ugyanez volt, god eater 3-ban volt a legrosszabb ahol minden ellenfél egy élettelen húsdarab érzését keltette
#3
Tetszik az ellenfél és pályadizájn, valamint az animációk is klasszak. Sokáig elég volt az anime stílusú játékokból, de ezzel lehet hogy teszek egy próbát, elvégre hangulatosnak tűnik.... Bár semmiképpen sem preorder formájában teszem a próbát, csakis a tesztek után.
#2
Nehéz kivenni h mi is folyik a képernyőn :/ Kjók az ellenfelek dizájnja de ezekben a harcokban kb nem is támadnak... Asszisztálnak a hősök képességeihez.
#1
Betegek ezek a kreatúrák! Tetszik a játék látványvilága, de kicsit sokallom érte a pénzt, mert nem az én stílusom.