PlayStation 4-re is megjelenhet a Godfall?

Habár a bejelentéskor kifejezetten úgy reklámoztak a Godfallt, hogy a PlayStation 5 erejének köszönhetően valósulhatott meg a Counterplay Games looter-slashere, de egy friss bejegyzés most arról árulkodik, hogy talán a PS4-et sem kerüli el a játék.

Hiába jelent meg a PS5-ös verzióval párhuzamosan PC-re is a Godfall, a premiert megelőző kommunikációnak hála a tudatalattinkban mégis a Sony egyik félexkluzív nyitócímének könyveltük el a looter-slashert. Egy friss korhatár-besorolás most pedig arról árulkodik, hogy könnyen lehet, hogy a leköszönőben lévő PlayStation 4-en is tiszteletét teszi hamarosan a játék.

Természetesen a PEGI-besorolás még nem ér fel egy hivatalos bejelentéssel, arról nem is beszélve, hogy az előző generáción valószínűleg jelentősen romlani fog a Godfall látványa és sebessége, amik talán a legnagyobb erényei a bukdácsoló játéknak. Mindezek ellenére nem elképzelhetetlen, hogy a készítők beáldozzák a vizuális körítést, hogy cserébe egy szélesebb játékosréteghez is eljuttathassák a játékot.

7 komment - szólj hozzá!