PlayStation 4-re is megjelenhet a Godfall?

  • Írta: Baloo
  • 2021. április 25.
  • Pletyka
Link másolása
Habár a bejelentéskor kifejezetten úgy reklámoztak a Godfallt, hogy a PlayStation 5 erejének köszönhetően valósulhatott meg a Counterplay Games looter-slashere, de egy friss bejegyzés most arról árulkodik, hogy talán a PS4-et sem kerüli el a játék.

Hiába jelent meg a PS5-ös verzióval párhuzamosan PC-re is a Godfall, a premiert megelőző kommunikációnak hála a tudatalattinkban mégis a Sony egyik félexkluzív nyitócímének könyveltük el a looter-slashert. Egy friss korhatár-besorolás most pedig arról árulkodik, hogy könnyen lehet, hogy a leköszönőben lévő PlayStation 4-en is tiszteletét teszi hamarosan a játék.

Természetesen a PEGI-besorolás még nem ér fel egy hivatalos bejelentéssel, arról nem is beszélve, hogy az előző generáción valószínűleg jelentősen romlani fog a Godfall látványa és sebessége, amik talán a legnagyobb erényei a bukdácsoló játéknak. Mindezek ellenére nem elképzelhetetlen, hogy a készítők beáldozzák a vizuális körítést, hogy cserébe egy szélesebb játékosréteghez is eljuttathassák a játékot.

7.
7.
PS4jacksony
Nem értem kik készítenek ilyen fos halmazt és milyen szakértelem felügyeli már a korai szakaszban észre kellene venni,hogy a lőtéri kutyát sem fogja érdekelni . Gáz ,hogy mindez egy PS5 ön tette tiszteletét X360 on jobban eviseltem volna.
6.
6.
frankdelgado
Kösz, de kösz nem kell....
5.
5.
kryszisz
#3: Mondjuk a user score mostanra annyira se mérvadó szerintem, mint a kritikusi összegzés, de ettől függetlenül ennek a gémnek már az első trailerén látszott, hogy max a középszert fogja súrolni, azt is alulról.
4.
4.
zozo76hun
akkor marad a PS5-on a DS, meg a niggerpokember, meg a returnal, amihez kell a gep.
3.
3.
Neo1989
Metán User Score 3.8 :) Szerintem a tavalyi év egyik legnagyobb bukása.
2.
2.
Gerzson95
Havernál próbáltam megjelenéskor, de a mai napig nem értem a lényegét a játéknak.
1.
1.
GemForge
Hogy ez a csiricsáré takony grafika tovább romlik? Az ki van zárva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...