Resident Evil: Village - kedvcsinálón a demó

  • Írta: Baloo
  • 2021. április 25.
  • Videó
Link másolása
Ma este hét órától ismét megpróbálhatunk Lady Dimitrescu kastélyába belopakodni a Resident Evil: Village playstationös demójában, amire a Capcom most egy exkluzív trailerrel szeretne minket ráhangolni.

Szükségtelenül túl lett bonyolítva a Resident Evil: Village demója, aminek a második szakaszába a PS4- és PS5-tulajok ma este hét órától hajnali háromig merülhetnek el - ráadásul ebben az időintervallumban is mindössze csak egy órán keresztül csatangolhatnak a falu melletti kastélyban. Mindenesetre most erre a kis limitált kiruccanásra szeretné felcsigázni a rajongókat a Capcom az alábbi előzetessel, amihez ezúttal GIVĒON szolgáltatta az aláfestő zenét:

Emellett még érdemes megemlíteni, hogy Ausztráliában két héttel a megjelenés előtt egyes boltokban már kapható lett a legújabb Resident Evil-játék - legalábbis a néhány Twitter-felhasználó által megosztott kép erről árulkodik. Ha tehát nem szeretnétek spoilerekbe ütközni, akkor érdemes május 7-ig óvatosan járni az internet sztyeppéit, ugyanis hivatalosan azon a napon jelenik meg a Village PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

4.
4.
nemfontos
Ps4 pro -ra töltöttem le, performance -ra állítva néztem. A játék stabilan fut, nagyon szép. A hangok és a zene amennyi van az szerintem teljesen rendben van, és a hangulat is azt a szintet hozza, amit vártam tőle. A történetről, és a játék későbbi részeiről persze nem tudni semmit, de ha a többi is ilyen lesz, akkor maximálisan ajánlható mindenkinek.
1.
1.
KopyAti
Az hogy valakik így vagy úgy megkaparinták a játékot megjelenés előtt, s ezáltal esetleg szana meg széjjel spoilerezhetné a játékot, egy tök egyszerű dolog lenne, ha lockolnák a játékot a megjelenési dátumra. Vagy ez nem ilyen egyszerű?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...