Resident Evil: Village - kedvcsinálón a demó

Ma este hét órától ismét megpróbálhatunk Lady Dimitrescu kastélyába belopakodni a Resident Evil: Village playstationös demójában, amire a Capcom most egy exkluzív trailerrel szeretne minket ráhangolni.

Szükségtelenül túl lett bonyolítva a Resident Evil: Village demója, aminek a második szakaszába a PS4- és PS5-tulajok ma este hét órától hajnali háromig merülhetnek el - ráadásul ebben az időintervallumban is mindössze csak egy órán keresztül csatangolhatnak a falu melletti kastélyban. Mindenesetre most erre a kis limitált kiruccanásra szeretné felcsigázni a rajongókat a Capcom az alábbi előzetessel, amihez ezúttal GIVĒON szolgáltatta az aláfestő zenét:

Emellett még érdemes megemlíteni, hogy Ausztráliában két héttel a megjelenés előtt egyes boltokban már kapható lett a legújabb Resident Evil-játék - legalábbis a néhány Twitter-felhasználó által megosztott kép erről árulkodik. Ha tehát nem szeretnétek spoilerekbe ütközni, akkor érdemes május 7-ig óvatosan járni az internet sztyeppéit, ugyanis hivatalosan azon a napon jelenik meg a Village PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

6 komment - szólj hozzá!