Resident Evil: Village - kedvcsinálón a demó

Ma este hét órától ismét megpróbálhatunk Lady Dimitrescu kastélyába belopakodni a Resident Evil: Village playstationös demójában, amire a Capcom most egy exkluzív trailerrel szeretne minket ráhangolni.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#6
Fura de ps5-ön az első demo és a nézelődős demo irányítása forgáskor reszponzív volt, viszont ez az új demó olyan volt mintha input lagos lenne vagy túl magas dead zone-t kapott volna a kamera, pöccintésre érezhetően jóval lassabban reagált a kamera és ez baromi idegesítő egy FPS nézetnű játéknál remélem orvosolják vagy lesz rá valami beállítás.
#5
#3: Igazán THX :)
#4
Ps4 pro -ra töltöttem le, performance -ra állítva néztem. A játék stabilan fut, nagyon szép. A hangok és a zene amennyi van az szerintem teljesen rendben van, és a hangulat is azt a szintet hozza, amit vártam tőle. A történetről, és a játék későbbi részeiről persze nem tudni semmit, de ha a többi is ilyen lesz, akkor maximálisan ajánlható mindenkinek.
#3
#2: Kicsit több mint 10 nap még...
Majd rá egy héttel kommentálom is az anyagot! :)
#2
Majd meséljetek ;) (egy pc gamer)
#1
Az hogy valakik így vagy úgy megkaparinták a játékot megjelenés előtt, s ezáltal esetleg szana meg széjjel spoilerezhetné a játékot, egy tök egyszerű dolog lenne, ha lockolnák a játékot a megjelenési dátumra. Vagy ez nem ilyen egyszerű?