Jim Ryan: minden eddiginél több PS-exkluzív jöhet

Jim Ryan, a PlayStation fejese nemrég egy interjúban nyilatkozott arról, hogy nem változtatnak a konzoljuk eddigi üzletpolitikáján, sőt, az előző generációkhoz képest még több exkluzív címet készülnek kiadni.

A PlayStation-üzletág vezérigazgatója, Jim Ryan az elmúlt napokban a japán Nikkeinek adott egy interjút (amit a VGC volt olyan kedves, és lefordított angolra), amiben elmondta, hogy a konzoljaik eddig is a magas minőséget képviselő AAA-kategóriás exkluzív játékokra fókuszáltak, és nem lesz ez másként a jövőben sem.

Napokon belül debütál kizárólag PlayStation 5-re a Returnal, júniusban a Ratchet & Clank: Rift Apart, továbbá már jó előre bejelentették a God of War: Ragnarököt, illetve a Gran Turismo 7-et is, amik szintén az új konzol exkluzivitását élvezik - legalábbis egyelőre.

Ryan elmondása szerint ez a tendencia pedig csak erősödni fog a PS5 öregedésével, méghozzá olyannyira, hogy az új konzoljuk az összes eddigi PlayStationhöz képest több exkluzív címmel büszkélkedhet majd. Az úriember még azt is hozzáfűzte, hogy a Days Gone mellett még sok más játékot terveznek PC-re is kiadni, valamint hogy a koronavírus és a félvezetők hiánya rendesen rásegített a PS5 készlethiányára, de idén már javulni fog a helyzet.

13 komment - szólj hozzá!