Felvásárolta a Phosphor Studiost a People Can Fly

  • Írta: Baloo
  • 2021. április 26.
  • Biznisz
Link másolása
A kis lengyel stúdióként induló People Can Fly az elmúlt években szépen multicéggé hízott, és úgy látszik, ezt a bővülést a jövőben sem kívánja megállítani, nemrég ugyanis a Phosphor Studiost is magába olvasztotta.

A Phosphor Studios csapatával bővítette tovább a létszámát nemrégiben a People Can Fly, akik legutóbb az Outridersen dolgoztak, de nekik köszönhetjük az első Painkillert, a Gears of War: Judgmentet, illetve a Bulletstormot is. A frissen bekebelezett stúdió a People Can Fly Chicago néven folytatja majd a pályafutását.

"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy csatlakozhatunk a Peoply Can Fly csapatához, ezzel egy vadonatúj AAA-kategóriás stúdiót létrehozva" - mondta Justin Corcoran, a Phosphor Studios ügyvezetője. A 2009-ben alakított fejlesztőcsapat neve egyébként főleg a Nether, vagy a Heroes Reborn: Gemini kapcsán csenghet ismerősen.

A People Can Fly az Outriders megjelenése után sem lazsál, jelenleg két projekten is munkálkodik a csapat: az egyiket a Square Enix, míg a másikat a Take-Two Interactive megrendelésére hegesztik a színfalak mögött.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...