Íme, a Games with Gold májusi felhozatala

A hétvégén már belépünk a májusba, ezért időszerűnek látta a Microsoft, hogy elárulja, milyen ajándékjátékokkal készül a következő hónapban bővíteni az Xbox Live Gold és a Game Pass Ultimate előfizetőinek gyűjteményét.

Habár nem tripla A-s címeket kapunk a májusi Games with Gold felhozatalában sem, az tisztán látszik, hogy a Microsoft igyekszik minél több és változatosabb játékot lefedni az Xbox Live Gold és a Game Pass Ultimate szolgáltatását kombinálva.

Az egész hónapban letölthető lesz az előfizetőknek Xbox One-ra (és persze Series-konzolokra is) a League of Geeks fantasy táblajátéka, az Armello, illetve május 1-től június 15-ig a Dungeon Keeper-játékokat idéző Dungeons 3. Az Xbox 360-as kínálatban ezúttal a LEGO Batman: The Video Game és a diktátorszimulátor Tropico 4 kapott helyet, amik a visszafelé kompatibilitásnak hála természetesen az újabb Xboxokon is gond nélkül elindulnak. Az előbbi május 1-től május 15-ig lesz elérhető, az utóbbi pedig május 16-tól a hónap végéig lesz bezsákolható.

17 komment - szólj hozzá!