Íme, a Games with Gold májusi felhozatala

A hétvégén már belépünk a májusba, ezért időszerűnek látta a Microsoft, hogy elárulja, milyen ajándékjátékokkal készül a következő hónapban bővíteni az Xbox Live Gold és a Game Pass Ultimate előfizetőinek gyűjteményét.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#17
Xbox kontrollert szeretem és hála az égnek cserélhető elemes. Nem mint ha szeretnék direkt környezetet szennyezni, de úgy el sem tudok képzelni egy játékvezérlőt, hogy 1: minden nap kétszer fel kell tölteni, 2: minden nap kétszer lemerül, 3: nem lehet vele egyszer sem leülni úgy játszani, hogy nem merül le. Aztán ebből jön az olyan privát vélemény, hogy "én nem szeretem a rezgést, úgyhogy mindig kikapcsolom" és végső soron a vezetékes játszás meg a luxus plüsskábel.

Amúgy a tölthető akksikkal sincs a világon semmi bajom, ami kész szerencse, úgyis hamarosan be lesz tiltva minden nem tölthető elem. Csak nálunk kvázi ajándékba dobálják a nem tölthető energizer-t 16-os csomagokban 5€ alatt (magyarul kb 1700 ft 16 db) és ezekkel legalább heti 30-40 órát kéne játszani rezgéssel és bedugott fülessel, hogy hetente legalább egyszer lemerüljön a joy - és még így is két hónap lenne egy ilyen pakk. Tavaly nyáron vettem két ilyen halmaz elemet és még a második pakk sincs megbontva, úgyhogy egyelőre marad ez a megoldás. Jó dolog, hogy 30 másodperc alatt ki lehet cserélni őket és hacsak nem játszik az ember napi 6-8 órát már esély sincs arra, hogy egy héten belül lemerüljön.

Aztán van a Wii U Pro kontroller, abban meg beépített akksi van, bár szerintem az valami atommeghajtású cucc, vagy pedig a jövőből hozták, mert két hónap alatt egy csík ment le a négyből, pedig 50-70 órát tuti nyomattam. Valószínű fél évente egyszer lemerül az is, de addigra már azt sem fogom tudni, hogy hol van a töltő kábele...

Hát ehhez képest a PS vezérlővel nem értem, hogy mit akar a sony és a játékosaik. Mármint hogy tényleg úgy léptek vele piacra, mint ha valami standard normális eszköz lenne és nem jó arra, amire való.
#16
#15: Nekem csak 2 db 4es pakk van.
Ha az egyik 4es lemerül felrakom tölteni és ott a másik 4es. Töltőben nem hagyom benne mert az csak árt az akkunak. Én amikor kikapcsolom a gépet a kontrollerből is kiveszem hogy ne érintkezzen feleslegesen

Az eggyik 4es az ikea ladda a másik lidl féle tronic.
#15
#14: Imádom az ilyen paradoxonokat, amikor elemet venni van pénz, akkut meg nem. :D No de viccet félretéve és mivel semmi közöm hozzá, hogy kinek mi jön be, elmondom az én verzióm.

Szólval, két dolog miatt utálom a DS4 nem cserélhető megoldását. Egyrészt, nem szeretek már kábelezni, a csajok meg mindig lemerítik mire kellene. Másrészt, egész egyszerű, miért vagyunk mi, akik szeretik a cserélhetőséget.
Személy szerint vettem vagy 15 pár 2000Mha-s akkut, ami nekem azért jó, mert van egy 4-es töltő, amibe mindig van négy darab. Így ha a box kontrollere, a wii remote-ja vagy akár az egerembe lemerül, már csak pattintom is bele a feltöltöttet. Nem akarok neked hazudni, de így nagyobb tételbe vagy 450 forint körül volt darabja és évek óta egy sem ment tönkre. Nem mondom, hogy nem veszítettek a naftából, de még mindig jobban bírják mint akármilyen egyszer használatos varta elem.
A DS4 szerintem is strapabíróbb, xo kontrollert és 360-at már vagy 2 párt használtam el, míg a DS kontrollerrel nem volt (akkun) kívül bajom. Mondjuk, nincs is annyit használva, mint az X kontroller, mivel nekem jobban bejön az aszimmetrikus elrendezés.
#13
#12: Az elemes aksi nekem 100x jobban bejön, mint az aksis PS konti. Vettem bele Ikeás tölthető aksikat, és meg is van oldva. De a PS konti valóban masszívabbnak tűnik. Nálam mondjuk 1000 évig kibírja, mert nem baszkodom a földhöz.
#10
Érezhető, hogy a MS nem erre gyúr már. A Game Pass náluk a fő attrakció.
#11
Érezhető, hogy a MS nem erre gyúr már. A Game Pass náluk a fő attrakció.
#8
#7: Így van pont erre gondoltam.. A game pass tömve van rengeteg jó játékkal sőt msotanság olyan címek vannak 0 day benne hogy eszméletlen.. Gold játékok "brutalitására" már nem marad figyelem/pénz -ami ha a dolgok mögé nézünk érthető is mivel itt jobbára 2 db game azért tegyük hozzá FULL ingyen van és nem csak bérled mivel a régi xbox és xbox 360 címekhez semmiféle aktiv előfizetés nem kell..
Szóval totál érthető a dolog ,de mint mi játékos mindig a csúcsok csúcsát várjuk :)
#7
#6: Szerintem úgy értette, hogy a Game Passra való koncentrációnak a Gold issza meg az árát, ami valószínűleg így is van.
#4
#3: Sajnos ez az egyik "hátránya" a game pass-nak. Ezt a gwg témát konkrétan telibeszarják. Valamiket betesznek gyak. kényszerből azt csá.. még véletlenül sem olyat ami esetleg ne adj isten még az ember be is fizetne csak ezek miatt...
#3
Ha ennyire nem tudnak négy játékot összeválogatni, akkor adjanak csak egyet, amit nem a turkáló legaljáról halásznak ki.
#2
Már nem is emlékszem, mikor volt utoljára értelmes Gold játék, pedig nem egy indie játék van a kedvenceim között.
#1
Na ez megint mi :(