Megjelenéskor EA Playbe kerül a Knockout City

A Knockout City új megvilágításba helyezi a sulis kidobóst – egy sokkal agresszívebb és akciódúsabb megvilágításba. A játék már a megjelenése napján bekerül az EA Playbe, és ezzel együtt az Xbox Game Pass kínálatába is.

Korábban már a Nintendo Direct és a State of Play műsorában is láthattuk az Electronic Arts és a Velan Studios játékát, a Knockout Cityt. Ez a csapatalapú játék extrém magasságokba emeli a kidobóst – nem elég, hogy háztetőkön és szeméttelepeken vívjuk a harcokat, de a labdák is igazán különlegesek, mondhatni halálosak.

Az új előzetes kíséretében, amely a legutóbbi béta eredményeit ünnepli (többek közt azt, hogy több mint egymillióan letöltötték), az is kiderült, hogy a Knockout City megjelenéskor azonnal az EA Play részévé válik – és ezzel együtt természetesen az Xbox Game Pass Ultimate xboxos és PC-s előfizetői is labdát ragadhatnak majd.

A Knockout City május 21-én jelenik meg PC-n, Nintendo Switchen, PlayStation 4-en és Xbox One-on, visszafelé kompatibilitással pedig PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en is játszható lesz – ráadásul minden platform között egyből élni fog a cross-play.

1 komment - szólj hozzá!