Újra megmutatta magát a Lost Soul Aside

Évek óta nem láttuk már mozgásban a Lost Soul Aside-ot, amit egyetlen diák kezdett el, de ma már komoly fejlesztőcsapat dolgozik rajta. Az akció-szerepjáték most egy látványos, tizennyolc perces gameplay-videóval bukkant fel megint.

A PlayStation China Hero Project részeként készülő Lost Soul Aside évekkel ezelőtt mutatkozott be: egyetlen koreai diák kezdett el dolgozni ezen a nagyívű akció-szerepjátékon, ami sokat merít a Final Fantasy- és a Ninja Gaiden-játékokból. Mozgóképen legutoljára 2018-ban láttuk, de tavaly interjút adott a projekt felett bábáskodó Yang Bing, hogy szeretné a játékot mielőbb megjelentetni.

A 2020-as megjelenés végül nem jött össze, és pontos dátumunk továbbra sincs, de ma kaptunk egy vadonatúj, látványos gameplayt, amelyben 18 percen keresztül követhetjük a főhőst, ahogy űrhajók elől menekül, változatos ellenfeleket kaszabol, de még boss fightba is keveredik egy kisebb és egy nem olyan kicsi főellenféllel.

A Lost Soul Aside-ot eredetileg PlayStation 4-re kezdték fejleszteni, de a fentebbi videón PlayStation 5-ön készült, szóval azt sem zárhatjuk ki, hogy mindkét platform megkapja a maga verzióját.

2 komment - szólj hozzá!