Sztorielőzetesen a Monster Hunter Stories 2

  • Írta: szlav
  • 2021. április 27.
  • Videó
Link másolása
Monster Hunter-streammel jelentkezett ma a Capcom, melynek keretei közt új sztorielőzetest kapott a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin is. Természetesen a Monster Hunter Rise-hoz is érkeztek újdonságok.

A legutóbbi adás óta tudjuk, hogy július 9-én érkezik a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, ma pedig ismét megbizonyosodhattunk róla, hogy nem fog késni a történetre fókuszáló, körökre osztott harcrendszerrel operáló mellékág. A hármas számú előzetes a játék szereplőit és a rájuk váró kalandokat helyezte az előtérbe, a slusszpoén pedig az, hogy nem csak a Switch-tulajok jöhetnek lázba a látottak alapján. A korábbi híreknek megfelelően a Monster Hunter Stories 2 PC-n is tiszteletét teszi majd.

Egy ilyen eseményről természetesen nem maradhatott el a Monster Hunter Rise sem. A középpontban ezúttal a 2.0-s frissítés, amely félelmetes új ellenfelekkel, a már ismert szörnyek Apex-változataival frissíti fel a játékot. A holnapi nap folyamán élesedő update után azonban már a 3.0-s frissítés is látszik a horizonton. A várhatóan május végén érkező csomag elsősorban a fő sztoriszálat egészíti majd ki, méltó befejezést adva a játéknak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...