Csúszik a Resident Evil Re:Verse

  • Írta: szlav
  • 2021. április 28.
  • Csúszás
Link másolása
A többjátékos akcióra kihegyezett Resident Evil Re:Verse eredetileg a Resident Evil: Village-dzsel egy időben jelent volna meg, úgy tűnik azonban, hogy a furcsa mellékágra nyárig várnunk kell.

Nyilvános közlemény ugyan egyelőre nem érkezett a Capcomtól, a "Resident Evil Ambassador" programjában résztvevők azonban értesítő e-mailt kaptak a Resident Evil Re:Verse csúszásáról (via GameSpot). Ebből kiderül, hogy az eredeti tervek szerint május 7-én debütáló online lövölde csak valamikor a nyár folyamán jelenik meg - ennél pontosabb premierdátumot nem kaptunk.

Habár az eddig látottak alapján nem feltétlen lepődtünk meg a Resident Evil Re:Verse csúszásán, az eset mégis különös, hiszen a Capcom korábbi tervei szerint a szokatlan mellékhajtás a Resident Evil: Village mellett érkezhetett volna, afféle bónuszjátékként. A Re:Verse késése szerencsére semmilyen módon nem befolyásolja a Resident Evil: Village érkezését, hiszen a 6v6-os online meccsekre kihegyezett játéknak gyakorlatilag semmi köze nincs Ethan Winters történetéhez.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...