Hatmillió felett jár a Monster Hunter Rise

  • Írta: szlav
  • 2021. április 28.
  • Biznisz
Link másolása
Nincs semmi szégyellnivalója a Monster Hunter-széria legutóbbi, Nintendo Switch-exkluzív epizódjának, sőt! A Capcom adatai szerint a Monster Hunter Rise már több mint hatmillió példányban talált gazdára világszerte.

Alig egy hónapja jelent meg a Monster Hunter Rise, mégis óriási mérföldköveket tudhat maga mögött a szörnyvadászós széria legutóbbi installációja. A Capcom üzleti jelentése szerint a játék a premiert követő első három napban átlépte a négymilliós álomhatárt (a dobozos és digitális verziókat együttvéve), április 4-én pedig már ötmillió felett jártak az eladások. Ezt a remek rajtot látva tehát nem meglepő, hogy mára meglett a hatmillió is.

Látványos adatok ezek egy Switch-exkluzív játék részéről. Összehasonlítás gyanánt érdemes megemlékezni a jóval nagyobb kaliberű Monster Hunter World premierjéről. Az eredetileg PlayStation 4-en és Xbox One-on debütáló epizód ötmillió kópiában talált gazdára az első három napban, a hatmilliós mérföldkövet pedig két hét alatt lépte meg a két nagy platformon is süvítő játék.

Ami pedig a már meglévő játékosbázist illeti, egyáltalán nem panaszkodhatnak a Monster Hunter Rise tulajdonosai, hiszen a Capcom számos nagy frissítést hoz a következő hetekben. Aki pedig Nintendo Switch nélkül szemezik a játékkal, az majd 2022-ben találhatja meg a számítását, ekkor érkezik ugyanis a Monster Hunter Rise PC-s kiadása.

9.
9.
tyber16
#7: Vállalható? Szerintem ez jelenleg a legszebb switch játék. Én nem hiszem el hgy ezt hogy tudták így kihozni a konzolból és mellette betonsbalian fut még effektorgiáknál is. Van benne ilyen towe defense mód ahol ontja rád a dögöket a játék és ott is meg se röccen. Az ilyen txaa dolgokhoz nem értek, annyit tudok hogy RE Engine van ez alatt is de félelmetes ahogy ez a játék ezen a konzolon kinéz. Ha arra gondolsz hogyha ha közel mész egy szörnyhöz akkor látszódnak a mosottas tényleg kockásabb textúrák akkor ja úgy lehet ahogy mondod. Azért akciók vannak a nintendónál is csak a jó régióra kell tenni a konzolt XD De ja amúgy ritkábban van nagy akció mint xboxon,ps-en meg steamen.
8.
8.
delphijos
#1: Persze, persze, alig van valami új...
7.
7.
#6: Hát meg gépre vélhetően gyorsan olcsóbb lesz, mint nintendóra, mert ott never ever EVER nem lesz semmi sem olcsóbb.

Különben így is vállalható grafikája van magához képest, mert ez esetben nem txaa meg egyéb homályosító tech megy alatta (ami úgy rontja a képet, hogy még valamelyest erőforrásigényes is), hanem kockás, de az összes textúrát úgy rajzolták, hogy kockásban legyen jó.
6.
6.
tyber16
#3: Az lehet de pc-n több frame-t kapsz majd ami megdobja majd a játékélményt.
5.
5.
tyber16
#4: A world-ből egy dolog hiányzik a legjobban, egy rohadt pause gomb XD. Szégyen hogy még offline se tudod szüneteltetni a játékot.
4.
4.
almaspite
Ha megjelenik pc-re adok neki egy próbát, de még mindig azt mondom inkább monster hunter worldot fejlesztették volna tovább... igen lehetett volna még mit fejleszteni a játékon, mint UI-n mind játék mechanikai részen.
3.
3.
#2: Hallottam róla, hogy egész jó lett. Majd lehet kipróbálom PC-n vagy Nintendón, bár ehhez a grafikához csak árampazarlás a PC.
2.
2.
tyber16
#1: Igen de az se elhanyagolható hogy maga a játék fantasztikus lett. Tökéletes keveréke a world-nek és a régi részeknek.
1.
1.
Na igen, amikor a nintendósok örülnek, hogy nem egy 10-15 éves játék jelenik meg, hanem egy új.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...