Hatmillió felett jár a Monster Hunter Rise

Nincs semmi szégyellnivalója a Monster Hunter-széria legutóbbi, Nintendo Switch-exkluzív epizódjának, sőt! A Capcom adatai szerint a Monster Hunter Rise már több mint hatmillió példányban talált gazdára világszerte.
  • Írta: szlav

Kommentek

#9
#7: Vállalható? Szerintem ez jelenleg a legszebb switch játék. Én nem hiszem el hgy ezt hogy tudták így kihozni a konzolból és mellette betonsbalian fut még effektorgiáknál is. Van benne ilyen towe defense mód ahol ontja rád a dögöket a játék és ott is meg se röccen. Az ilyen txaa dolgokhoz nem értek, annyit tudok hogy RE Engine van ez alatt is de félelmetes ahogy ez a játék ezen a konzolon kinéz. Ha arra gondolsz hogyha ha közel mész egy szörnyhöz akkor látszódnak a mosottas tényleg kockásabb textúrák akkor ja úgy lehet ahogy mondod. Azért akciók vannak a nintendónál is csak a jó régióra kell tenni a konzolt XD De ja amúgy ritkábban van nagy akció mint xboxon,ps-en meg steamen.
#8
#1: Persze, persze, alig van valami új...
#7
#6: Hát meg gépre vélhetően gyorsan olcsóbb lesz, mint nintendóra, mert ott never ever EVER nem lesz semmi sem olcsóbb.

Különben így is vállalható grafikája van magához képest, mert ez esetben nem txaa meg egyéb homályosító tech megy alatta (ami úgy rontja a képet, hogy még valamelyest erőforrásigényes is), hanem kockás, de az összes textúrát úgy rajzolták, hogy kockásban legyen jó.
#6
#3: Az lehet de pc-n több frame-t kapsz majd ami megdobja majd a játékélményt.
#5
#4: A world-ből egy dolog hiányzik a legjobban, egy rohadt pause gomb XD. Szégyen hogy még offline se tudod szüneteltetni a játékot.
#4
Ha megjelenik pc-re adok neki egy próbát, de még mindig azt mondom inkább monster hunter worldot fejlesztették volna tovább... igen lehetett volna még mit fejleszteni a játékon, mint UI-n mind játék mechanikai részen.
#3
#2: Hallottam róla, hogy egész jó lett. Majd lehet kipróbálom PC-n vagy Nintendón, bár ehhez a grafikához csak árampazarlás a PC.
#2
#1: Igen de az se elhanyagolható hogy maga a játék fantasztikus lett. Tökéletes keveréke a world-nek és a régi részeknek.
#1
Na igen, amikor a nintendósok örülnek, hogy nem egy 10-15 éves játék jelenik meg, hanem egy új.