Traileren az Earth Defense Force 6

  • Írta: szlav
  • 2021. április 28.
  • Videó
Link másolása
A játékvilág egyik legmegosztóbb szériája, az Earth Defense Force idén újabb számozott epizódot kap, első körben csak Japánban. Mindeközben Switchre tart az Earth Defense Force 2: Invaders from Planet Space.

Egy ideje már tudjuk, hogy idén új számozott epizóddal bővül az Earth Defense Force szériája, ma pedig egy új előzetest kapott a hatodik felvonás. Ahogy azt a korábbi részeknél is megszokhattuk, először kizárólag Japánban debütál az Earth Defense Force 6, egészen biztos azonban, hogy előbb-utóbb nyugatra is megérkeznek az óriásira nőtt rovarok.

Ez pedig nem minden. A Sandlot és a D3 Publisher ugyanis bejelentette, hogy a sorozat egyik korábbi epizódja, az Earth Defense Force 2: Invaders from Planet Space idén júliusban Nintendo Switchre látogat - ismét csak a japán verzióról esett szó. Az eredetileg 2015-ben PlayStation Vitára megjelent játék már önmagában is a tíz évvel korábbi Global Defence Force felújított és kibővített verziója volt, a széria szerelmesei tehát nem most találkozhatnak vele először.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...