Ismét mozgásban a War Mongrels

  • Írta: szlav
  • 2021. április 28.
  • Videó
Link másolása
Tizenkét percnyi gameplay-felvétellel jelentkezett a War Mongrels, a Destructive Creations valós idejű taktikai játéka. Ezúttal látványos szerepet kap a náci Németország dezertőreire fókuszáló történet is.

Tavaly ősszel találkoztunk először a War Mongrelsszel, de már akkor sejthettük, hogy nem hétköznapi játékról van szó, hiszen az egy olyan történetet mesél el, amiről csak ritkán tesznek említést a történelemkönyvek. A Destructive Creations taktikai játékának főszerepében ugyanis olyan német katonákat láthatunk, akik a náci rezsim bűneit látva dezertőrnek állnak. A Commandos- vagy a Desperados-szériára emlékeztető küldetéseink során a feladatunk az lesz, hogy elmeneküljünk a bennünket üldöző katonák elől, időközben pedig megsegíthetjük a véres háború ártatlan civil áldozatait is.

A legújabb gameplay-felvétel itt tekinthető meg:

A War Mongrels elsőként PC-n debütál idén szeptemberben, később azonban megjelenik Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön is.

1.
1.
markoci555
Nekem nagyon bejött az Ancestors, de ezt sokkal könnyebben el lehet rontani, pl ha jön a zene elterelésként és odamegy egy katona, eltöröd a nyakát és az összeesik (tényleg összeesik hangosan, nem fogod meg hogy tompa legyen), nehogy már ne menjen oda 1 méterrel arrébb lévő katona, vagy legalább nézzen el egy picit arra... az AI és realisztikusság teljes hiánya, amely egy 2000-es évek körül még teljesen normális játék lett volna, de ma már ilyen stealth játékoknál el lehetne várni valamit, pl párbeszédet 2 őr között, hogy megyek megnézem mi ez, majd miután eltelt x idő a másik hátrafordulna és megkérdezné "mi a rák van már, jól vagy?"
3:27 teljesen tökéletes példa, nem is néztem tovább a videót, majd megjelenés után meglátjuk mi lesz, és eldöntöm, hogy egyáltalán akciósan meg fogja-e érni

nagy pozitívum, hogy legalább a kamera forgatható, Ancestors-ban nem volt ilyen, és a készítők undorító módon rázták le magukról a kérdést, hogy miért nincs
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...