Megérkezett a Returnal launch trailere

  • Írta: gorien
  • 2021. április 28.
  • Videó
Link másolása
Két nap van már csak hátra a Returnal megjelenéséig, a Housemarque és a Sony pedig egy launch trailerrel emlékeztet minket erre. Egy akciódús montázsban veszik sorra, mi vár ránk ebben a roguelike-lövöldében.

Pénteken feltárul a PlayStation 5-ösök előtt Atropos különös világa, amikor a Returnalban elkezdhetik felfedezni azt Selene szerepébe bújva. A jeles alkalmat előrejelezve kaptunk egy launch trailert, de a játék rendezője is megosztott néhány gondolatot egy blogbejegyzésben, néhány tippel is kisegítve a vállalkozó szellemű űrfelfedezőket.

Miközben a folyton újrainduló ciklusokon keresztül haladunk a célunk felé, érdemes lesz a környezetünkre is figyelnünk, hiszen hasznos ereklyéket, egyszer használatos holmikat és rejtélyes eszközöket is találhatunk, amelyek segítségünkre lehetnek – egyes dolgoknak előnye és hátránya is lesz. Fontos az is, hogy mindig mozgásban maradjunk: a különböző ellenfelek pillanatok alatt bullet hell-lé változtatják a környezetünket.

6.
6.
DarkCrash
Már van magyar Streamer aki elkezdett játszani vele. Eddig leszartam de egyre jobban tetszik. Bezsákolós lesz
5.
5.
GemForge
#2: Sztem meg Ps ex lesz, vagy sokáig (2-3 év) lesz az. És az őszi leárazásban már lesz is féláron a store-ban. De mindegy is, mert eddig első napos vételnek tűnik.
4.
4.
hedzsooo
Varjuk PC-re. Johet 1-2 ev mulva is, osszes DLC-vel, felpatchelve, stb.
3.
3.
Robilluma
Elképesztően jól néz ki sztem. Megnéztem a 17 perces gameplayt is szóval nagyon nem lepett meg.
Brutáljó fegyverek lesznek benne és az ellenfelek is igazán egyedinek tűnnek. Végre vmi újdonság.
A hangulat meg olyan Alien-Prometheus-szerű. De elég sokféle vidéken játszódik majd. Beszippantó az atmoszféra.
Mire lesz ps5 addigra talán lejjebb megy az ára, de ha nem akkor is instant buy lesz.
2.
2.
#1: Kis Andromeda utóhatás van benne tényleg, de ha kivesszük a CGI részeket, akkor azért nem néz ki olyan elképesztően jól. Viszont kirívóan rosszul sem és vannak látványos jelenetek a gameplay villanásokban is. Ezeket majd egyben kell látni és úgy lehet jobb véleményt mondani. Szerintem ez amúgy nem lesz PS ex, vagy nem sokáig és egy jó trigger happy játék is lehet még belőle, amiket egészen kedvelek. A roguelikeságot viszont nem szeretem és sokan mások sem, úgyhogy max 30€-s kategória az eddig ismert infók alapján.
1.
1.
ABorealis27
Baromi látványos, nagyon tetszik. Jobb lesz, mint várják szerintem. Korai beszámolók is biztatóak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...