Videón a Metro Exodus: Enhanced Edition

Tavaly jelentették be a Metro Exodus fejlesztői, hogy az újgenerációs konzolok érkezésével készítenek egy next-gen változatot is a játékukhoz. Most ennek a PC-s változatába leshetünk bele, ami kizárólag ray tracinges videokártyákkal fog futni.
  • Írta: gorien

Kommentek

#8
#7: Nem vitattam, hogy jó játék, nekem is tetszett. Ezt mások patchben adják ki PC-re lásd minden más játék, ahol a ray tracing patchel jön. Ebben meg ugye DLSS és global illumination volt is alapból. Ugye én PC-s kommentre reagáltam, nem konzolosra.
#7
#6: Az egész raszterizált világítást, valamint minden árnyékot és fényforrást kiszedtek és lötték be utána a ray tracinget, tehát gyakorlatilag a pályaszerkesztőbe vitték az egészet újra. Ezt patch-ben megoldani hordozott volna magában egy kis bug lehetőséget. Másrészt a mai világban marketing és üzleti szempontból is megéri egy új verziót kihozni, gondoljunk csak az X és PS5 verziókra. Ha megvan nekik játszhassanak, ha nincs meg, akkor esetleg megvegyék. (PC-re is érvényes) Viszont a konzolos playereknek sem hiányzik, hogy tölthessék le a játék last-genes adatait és tárolják is, amikor a gépük nem használja. A médiahype pedig azért van, mert nem csak szép, hanem egy jó játék is és most PC-n és konzolon is szépül egyet.
#6
#2: Nyilván a médiahype miatt van. A DLSS 2.0-t és a jobb ray tracinget sima updateben kellett volna kiadni.
#5
#3: Benne van a cikkben, hogy ingyenes lesz. Viszont PS4-re hiába várod, ha nincs PS5-öd.
#4
#3 Ingyenesnek ingyenes, de a nextgen konzolokra jön
#3
De jó hogy most vettem meg ps4-re. Remélem az upgrade ingyenes lesz...
#2
Pc-re ilyen kiadni,olyan,mintha Dunára vizet hoznál.....
#1
Az nextgen konzolokhoz csinálnak egy fejlettebb verziót és pc-re adják ki a konzolos megjelenésről meg nincs információ? Csak nekem fura ez?