Októberben visszatér a DC FanDome

  • Írta: fojesz
  • 2021. április 29.
  • Cooltúra
Link másolása
Tavaly nyáron óriási sikert aratott a DC Comics digitális eseménye, így aztán nem meglepő, hogy idén is sor kerül majd hasonlóra: minden bizonnyal lesz miről mesélnie a képregénygyárosnak!

A koronavírus-járvány alaposan felbolygatta a rendezvénypiacot az elmúlt évben: egyes eseményeket inkább lemondtak a szervezőik, míg mások először próbálták ki magukat ezen a terepen. A DC Comics először rendezte meg a kizárólag digitálisan követhető DC FanDome-ot, amely során egy rakás izgalmas hírrel és előzetessel jelentkezett a cég a közeljövőben esedékes képregényei, filmjei és játékai kapcsán.

És miután az első DC FanDome kifejezetten népszerű lett (22 millióan követték 220 országból), a DC Comics úgy döntött, idén is készül hasonlóval: a bejelentés szerint 2021-ben október 16-án tér majd vissza a rendezvény, ahol minden bizonnyal lesz miről mesélnie; szó eshet az új Batman-filmről, a Black Adam- és a Flash-moziról, de az Aquaman folytatásáról is. Az még nem derült ki, hogy a szervezők megtartják-e kizárólag online eseménynek a FanDome-ot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...