The Last of Us 3 - a sztori alapjai már megvannak

Noha a Naughty Dog jelenleg nem a The Last of Us folytatásán dolgozik, és egyelőre nincs eldöntve, hogy belevágnának-e a harmadik részbe, Neil Druckmann annyit elárult, hogy a sztori alapjait már felskiccelték.

Neil Druckmann, a Naughty Dog társelnöke és a The Last of Us direktora a Script Apart podcast vendége volt, ahol elkotyogta, hogy vázlatosan már megírták, hogy merre vihetné tovább a történetet a sorozat harmadik része.

"Nem tudom, mennyit akarok elárulni erről. Halley Gross [a második rész társírója - a szerk.] és én már írtunk egy vázlatot a sztorihoz, ami feltérképezi, hogy mi történt az előző rész után. Jelenleg nem ezen dolgozunk, de remélem, hogy egyszer megláthatja a napvilágot!" - mondta Druckmann, aki szerint ugyan volt szó az esetleges folytatásról a stúdión belül, és az is látszik már, hogy az struktúrában és témaválasztásban az előző részek felé húzna, de igyekezett több ízben is leszögezni, hogy jelenleg nincs napirenden a Naughty Dognál a The Last of Us harmadik része.

"Miután befejezzük az egyik nagy címünket, hosszú időt töltünk azzal, hogy feltérképezzük a különféle ötleteket, legyen az a The Last of Us 3, valami új, vagy egy régebbi franchise, amihez visszatérnénk. Szeretném azokat alaposan megvizsgálni, majd azt mondani, hogy oké, itt van minden előttünk - melyik mellett szeretnénk stúdióként elköteleződni? Mert ez nagy elhatározás: pénz, idő, szenvedély, tehetséges emberek - gondolj mindarra az alternatív költségre, ami ezzel jár!"

A korábbi pletykák szerint egyébként a Naughty Dog jelenleg az első The Last of Us PS5-ös remake-jén dolgozik, és egy multiplayer anyag is készül náluk a Sony Bend közreműködésével.

105 komment - szólj hozzá!