Destruction AllStars - traileren az első szezon

  • Írta: Baloo
  • 2021. április 29.
  • Videó
Link másolása
Május 5-én rajtol el a Destruction AllStars első szezonja, ami friss újdonságokkal tölti majd fel a kicsit vérszegényre sikerült alapjátékot. És hogy pontosan milyen extra tartalmakra számíthatunk? Nos, erről kaptunk most egy rövid összefoglalót.

Március közepén tudtuk meg, hogy hamarosan friss tartalmakkal bővül a PS5-exkluzív Destruction AllStars, aminek kimondottan örültünk, hiszen a játékról készült tesztünkben mi is szóvá tettük a szegényes kontentet.

A fejlesztők pedig reagáltak a visszajelzésekre, ugyanis május 5-én már érkezik is a Destruction AllStars első szezonja, ami egy új karaktert (a skót Albát), emote-okat, skineket és avatárokat hoz magával, de a fotómód is a következő szezonnal együtt élesedik a játékhoz.

Ezenkívül még kapunk egy prémium és egy ingyenes Battle Passt, valamint vadonatúj kihívásokat, de talán, ami még ennél is fontosabb, hogy a szezon közepén - valamikor majd júniusban - debütál a Blitz játékmód is. Ez lesz az első olyan játékmód, ahol 3v3v3v3 felállásban zúzhatjuk szét egymás autóit és sofőrjeit egyaránt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...