Közel 25 percig pörög a D&D: Dark Alliance

Az IGN-nek hála felkerült a YouTube-ra egy több mint húszpercnyi gameplay felvételt tartalmazó Dungeons & Dragons: Dark Alliance-videóanyag, amiben a játék négy válaszható karakterét leshetjük meg akció közben.

Idén nyáron - egész pontosan június 22-én - lát majd napvilágot a Dungeons & Dragons: Dark Alliance, ami a PS2-es érából ismerős Baldur's Gate: Dark Alliance szellemi örököseként is felfogható. A hack and slash szerepjátékból már eddig is kaptunk játékmenetet megvillantó előzeteseket, de most egy minden eddiginél hosszabb videóval lepett meg minket az IGN:

A videóban Drizzt Do'urdent, Cattie Brie-t, Wulfgart és Bruenor Battlehammert - vagyis a Dungeons & Dragons: Dark Alliance négy játszható hősét - kísérhetjük el egy teljes misszión keresztül. A felvétel továbbra is a játék pre-alpha változatáról készült, így valószínűleg még sokat fog fejlődni például a mozgásanimáció a premierig.

A Dungeons & Dragons: Dark Alliance a fent említett időponton érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

4 komment - szólj hozzá!