Kevesebb jutalékot kér a Microsoft Store

Augusztustól sokkal barátságosabb lesz a fejlesztőkkel szemben a PC-játékokat árusító Microsoft Store. A zöldek is átveszik az Epic 12 százalékos sztenderdjét, így lényegesen több bevétel jut majd a játékok készítőinek.
  • Írta: szlav

Kommentek

#15
#9: Steam kuponokra hajtasz ? ;)
#14
#8: Ne viccelj már, az MS ha ez lenne a cél, azzal az erőforrással ami neki van….bár tény hogy működő dolgokat is ki tudnak csinálni….
#13
Nem értem ezt a nagy crytek ellenességet.
Vannak nála sokkal rosszabbak is az oldalon (pl. én), kifejezetten segítőkész, hasznos infókat megosztó tag.
Csak szeret néha csipkelődni :D
#12
#11: Mindig eszembe jut a bundle szóból kollégám. Megy a pultok között és nem azt nézi, hogy mit kíván, mi esne jól neki hanem hogy mi az akciós. Szomorú dolog ez.
#11
#10: Mert egy gyászkereszt vagy :'(
#10
#9: Miért húznék el?
#9
#8: Én eskü megszerzem neked Gabe Newell számát, még azt is lezsírozom, hogy le..hasd, de akkor megígéred, hogy elhúzol innen végleg a vérbe?
#8
#7: Amelyiknek a kulcsait adnák bundlekba...egyelőre ms store bundlet még nem láttam soha nem is lesz.. Szóval ja marad a steam :)
Ez van akkor amikor valami fel van rendesen építve és mindenki más is arra épít, ezt hívják megverhetetlen dolognak..epic , ms store még együttes erővel se tudnának a steamen fogás találni...
#7
#2: Kíváncsi lennék, ha az MS store és az Epic is teljesen ugyanolyan lenne, mint a Steam, akkor melyiket választanád a három közül?
Csak nem a Steamet, mert már ott vannak a játékaid?
#6
#5: ajjajj az oroszlán hajszát húztad meg most :D
#5
#4: Merthogy túlságosan lehúzós.
#4
#3: Merthogy?
#3
lassan a steam-nek is engednie kene...
#2
Lelki szemeim előtt látom is hogy tolong mindenki a ms nál és mondják le a steam megjelenéseket emiatt. Ez max egy gesztusnak jó de a ms storeban pc-n minden történik csak nem eladás...Kezdem azt hinni ,hogy nagy üzemi berkekben nem csak az epic balfasz aki nem ismeri fel a vásárlói réteget, hogyan is néz ki a világ már a ms is teszi a debilt
#1
Szerintem egész korrekt hozzáállás az MS részéről.