Ez történt a tegnap esti State of Playen

Tegnap éjjel újabb State of Play-adással jelentkezett a Sony. A műsor legnagyobb sztárja a kiadós gameplay-felvételt villantó Ratchet & Clank: Rift Apart volt, de szó esett a Subnautica új epizódjáról és az Among Usról is.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Tegnap éjjel 16 percnyi tömény játékmenettel jelentkezett a Ratchet & Clank: Rift Apart, és be kell vallanunk, mi abszolút meg lettünk győzve. A bemutató során Nefarious City futurisztikus városából indulva láthattunk új dimenziókat, képességeket és fegyvereket, és persze találkozhattunk az új titokzatos hősünkkel, Rivettel is, aki játszható karakterként csatlakozik majd a jól ismert duóhoz.

A kizárólag PlayStation 5-re megjelenő akció-kalandjáték alaposan kihasználja majd az újgenerációs konzol hardverét, legyen szó a 4K-s felbontásról vagy a 60 fps-es sebességről, a gyakorlatilag érzékelhetetlen töltési időkről vagy a 3D-s hangzásról. Ami pedig a DualSense kontrollert illeti, a játék alaposan kihasználja majd az olyan egyedi funkciókat, mint az adaptív ravaszok vagy a haptikus visszajelzés. A Ratchet & Clank: Rift Apart premierje június 11-én esedékes.

Subnautica: Below Zero

A State of Play nyitányaként újabb információkkal és látnivalókkal jelentkezett a Subnautica: Below Zero is. Május 14-én elmerülhetünk a fagyos tengerekbe, hogy aztán natív 4K-s felbontás vagy 60 fps-es sebesség mellett fedezzük fel az elhagyatott kutatóbázis titkait. További jó hír, hogy a Subnautica első része is megkapja az újgenerációs tuningját, amire annak tulajdonosai ingyenesen frissíthetnek majd.

Among Us

Pár képsor erejéig bejelentkezett az Among Us is, hogy tudassa velünk: még az idei év folyamán PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is berobban a paranoid őrület. Stílszerű extraként pedig a Sony-platformok játékosai egy exkluzív skint és petet is kapnak, Ratchetről és Clankről mintázva.

11 komment - szólj hozzá!