Ez történt a tegnap esti State of Playen

Tegnap éjjel újabb State of Play-adással jelentkezett a Sony. A műsor legnagyobb sztárja a kiadós gameplay-felvételt villantó Ratchet & Clank: Rift Apart volt, de szó esett a Subnautica új epizódjáról és az Among Usról is.
  • Írta: szlav

Kommentek

#11
#7: Ja, a tócsa, én is sokat forgolódtam az ágyban miatta.
#10
Pont a most kijött Returnal is teljesen kihasználja a PS5 erejét és a kontroller is elképesztő dolgokat ad át. Megnéztem az első pályát streamerekkel h tisztában legyek a játék alapmechanikáival és mindenki dobott egy hátast a kontrolleren érezhető esőcseppektől kezdve a fegyók és minden más játékbeli szituáció adta haptikus visszajelzéses élményektől. Állítólag szenzációsak a hangok is. Nextgen látvány és feature tenger. Kjó értékeléseket is kapott. Instant vétel lesz hamarosan.

A Ratchet úgy tűnik h egy külön kategória lesz. Döbbenetes ez a részletesség, szépség és színkavalkád amit mutattak.
Tócsák??? Ez komoly? Visszanéztem és a 16 perces gameplay első 2-3 percében lehetett látni párat, még abban a cyberpunk jellegű és picit sötétebb világban. A tükröződések ott voltak, nem torzítottak de kb fel se tűntek. Fogalmam nincs h lehetséges egy ilyen hosszú gameplay trailerben, ami ennyire igényességet mutat bármibe is belekötni és egyáltalán 'fikázni'.
Nem az én játékom a Ratchet, de ettől függetlenül vmi hihetetlen gyönyörű és igényes. Tesómat majd megnézem ahogy végigtolja.
#9
#7: Íme, akinek soha semmi nem jó! Taps taps!
#8
#7: Jo a tocsa nem nez ki jol, de azon kivul minden eszmeletlen parades es gyonyoru. Te is kiemeled a tocsat, es ugy csinalsz, mintha a jatek tobbi resze nem lenne baszó:))
#7
#6: Pixart?

De persze, pippantanak ők ezerrel jelen pillanatban is, mert ezzel a videóval leigázta őket most a sony. Nem akarok egy jó játékot kritizálni, de kinézet téren nem igaz, hogy nem karcolt senkinek sem egy vonalat sem az agyába menet közben, hogy a vizes felületek tükröződései köszönőviszonyban sincsenek a mostanában megjelent játékokhoz képest, de még a Quake 2 RTX is futurisztikusan néz ki emellett? Egy olyan gépen, ami hardveresen tud ray tracelni egy ilyen grafika mellett rossz kifogás egy screen space tócsa... De nem fikázom a címet, mert amúgy jó játéknak néz ki a videó alapján. Csak kár, hogy ennyire már nem használják ki a PS5-öt egy új exkluzív játék esetében sem, hogy egy-egy alkalommal legalább azt mondja az ember, hogy okés, látom, hogy ez egy next-gen hardver és itt van egy feature. De nyilván lesznek a konzol élettartama alatt jobban megcsinált címek is.
#6
Ez a Ratchet el ké pesz tő en néz ki! Ez még a Pixart is lepippantja!
#5
#4: És még ott a Santa Monica, meg a Naughty Dog
#4
Elképesztő az új Ratchet. Komolyan ezt látva érzem igazán, hogy: "na igen, EZ a következő generáció". Amióta megvettem anno a PS3-am, úgy érzem, hogy az Insomniac az akik tényleg nem tudnak hibázni :D
#3
Racket Clank " Senki többet harmadszor ? ? ?
Akkor majd én ízelítőt adok a Playstation 5 erejéből !

Döbbenet amit a képernyőre varázsol a játék már símán játszható Pixar minőség . .
A Racketnek kell megtennie azt a lépést amit a nagy címeknek kellett volna.RESPECT !!!

Most komolyan ez az Among us mi a franc okos órára jön vagy mire ,,, ? ? ?
#2
Ratchet kurva jo! Barcsak csinalnanak egy sunset overdrive folytatast!
#1
Na a Ratchet az most odabaszott rendesen. :O Az a hangulat, és minden amit a képernyőre pakol a motor aztaa. :O