Előzetesen a Castlevania negyedik évada

  • Írta: szlav
  • 2021. április 30.
  • Cooltúra
Link másolása
Május 13-án megérkezik a Netflix-féle Castlevania negyedik, s egyben utolsó szezonja, amihez ma kaptunk egy fantasztikus előzetest is. Úgy tűnik, Trevor Belmont és csapata ennyi idő után sem léphet ki Dracula árnyékából.

Elképesztően pörgős és meglepően tartalmas előzetes érkezett a Castlevania negyedik évadához. A Netflix animációs sorozata két hét múlva tér vissza a képernyőre, hogy az előző szezonhoz hasonlóan tíz epizódon át szórakoztassa a nézőit - nem kis előrelépés ez az első évad négy epizódjához képest. Hasonló módon sokat fejlődött az animáció is - elég csak a legújabb előzetest végignéznünk ahhoz, hogy megbizonyosodjunk róla: fantasztikus látvány vár bennünket.

Habár az új szezonnal véget ér Trevor Belmont története, a Castlevania világától valószínűleg nem kell végleg búcsút intenünk. Hivatalos bejelentés ugyan továbbra sem érkezett, de minden jel arra utal, hogy a Netflixnél tervben van egy spin-off sorozat is.

2.
2.
Hoki György
Mikor kijött az első évad, kellemes meglepetés volt, hogy komolyan vette az alapanyagát, és amellett, hogy megragadta a játékok hangulatát, jó volt önálló anyagként is. A 2. és 3. évad sem okozott csalódást (tudom, hogy voltak akik nem élték annyira a 3. évadot, de én kifejezetten élveztem, merre vitték a sztorit), így nagyon várom. Elvileg ez az utolsó évad, és bár sajnálom, hogy nem jutunk el mondjuk a Symphony of the Night sztorijáig, örülök hogy nem nyújtják túl és le lesz zárva.

Várós.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...