Már a Toys for Bob is a Call of Dutyn dolgozik

  • Írta: fojesz
  • 2021. április 30.
  • Homo Nobilis
Link másolása
A legutóbbi Crash Bandicoot-játékot jegyző Toys for Bob csapata a Twitteren erősítette meg, hogy közreműködött a Call of Duty: Warzone harmadik szezonjának munkálatainál. Most már lényegében a teljes Activision a Call of Dutyn dolgozik.

A Toys for Bob hivatalos Twitter-fiókján keresztül érkezett a hír, miszerint a csapat besegített a legutóbbi Call of Duty: Warzone-szezon munkálataiba, és "már alig várja, hogy mit hoz a jövő". Nagy kérdés persze, milyen hosszú időre állították rá a csapatot a Call of Duty-sorozat támogatására?

Az nem túl jó előjel, hogy a váltással párhuzamosan számos embert elbocsátottak a stúdiótól, Nicholas Kole karakterdizájnert többedmagával eresztették szélnek, és Blake Maloof dizájner is elhagyta a fedélzetet. A korábbi pletykák szerint a Toys for Bob egy PvP Crash-játékon dolgozott, nem tudni azonban, hogy mi lett ennek a projektnek a sorsa, és úgy általában a Crash Bandicoot-sorozat jövője is kérdésessé vált.

Ezzel ugyanis elmondható, hogy az Activision Publishing alá tartozó összes stúdió Call of Dutyt fejleszt manapság, hiszen az Infinity Ward, a Treyarch és a Sledgehammer mellett az Activision Shanghai, a Beenox, a Demonware, a High Moon és a Raven is a sorozaton dolgozik. A  Vicarious Visions az év eleje óta a Blizzard sorait erősíti.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...