Iron Harvest - jönnek az amerikaiak

  • Írta: fojesz
  • 2021. május 2.
  • Letöltés
Link másolása
Hamarosan újabb kiegészítőt kap az Iron Harvest, az Operation Eagle pedig bőven tartogat újdonságot: május végén Usonia is csatlakozik a háborúhoz, a frakciónak pedig egy külön kampányt szenteltek a készítők.

Május 27-én válik letölthetővé az Iron Harvest következő kiegészítője, az Operation Eagle, és bár a csomagnak megkérik az árát (24 dollárba kerül a GOG-on), cserébe hoz is újdonságot bőven.

Az adalék fő attrakcióját Usonia, vagyis az amerikaiak érkezése jelenti, akik a levegőben lesznek igazán hatékonyak: léghajóikkal, köztük a frakciót vezető Mason admirális méretes csatahajójával tartják majd rettegésben ellenfeleiket. Aggodalomra semmi ok, a hadszíntér kibővítésére a többi oldalt is felkészítették a készítők, sőt ejtőernyősöket is kapunk majd, akiket bármikor ledobhatunk az ellenséges vonalak mögé.

Az amerikaiak egyébként egy saját kampányt is kapnak, amelyet egyedül vagy kooperatív módban is játszhatunk, összesen pedig hét küldetésre, illetve 25 percnyi átvezetőre számíthatunk. A DLC egyébként egy másik játszható szövetségest is hoz magával, de róluk még nem beszéltek a fejlesztők.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...