Így fest a Battlefield 6?

Az elmúlt héten rengeteg pletyka és vélt vagy valós szivárgás tört utat magának az új Battlefield-játékkal kapcsolatban, így most mi is említést teszünk róluk. Ahogy ilyenkor szokás, ezeket az infókat kezeljétek némi fenntartással!
  • Írta: szlav

Kommentek

#19
#5: Ezen most jót nevettem. Köszönet érte.
Nem vagyok egyiknek sem elkötelezett hive, de a BF1 pont arról hires, hogy a sztorija a single-nek semmiről nem szólt, ráadásul pofátlan módon rövid volt.
De kárpótolták ezt a lenyúlást a BF 5 egyjátékos módjával. Az egyik legjobb történetmesélésben volt részem sok év után.

A CoD-ot meg a MW és a BlackOpos sorozat vitte el. A jövőben játszódó űrhajós, lézerpuskás IW lövölde nem véletlenül lett az egyik legjobban utált zsákutca náluk.
Sajnos ahogy látom a BF 6 is valami hasonló vonalon fog mozogni....
Robotkutya, faszo.....m....
#18
A kèpekről a bf4 jutott eszembe, a tenger meg a vihar jól állt annak a játèknak a ledönthető felhőkarcolójával együtt.
Akkoriban szerettem az online mókákat, de mostmár igen kevès esèlyt látok a magam rèszèről arra, hogy újra fejest ugorjak ezekbe.
Maximum a sztori ha èrdekel.
#17
#1: Army of two 1-2.
#16
Már megint ezek a hülye kékes pályák lesznek, mint a bf3-nál?
#14
#13: Detto.Ezeknek a kampánya azoknak való akik ügyetlenek a multiban,és itt viszont a botokat jól lepuffogtatják...
#13
#8: Őőő...és mégis mit akartak közölni, ha szabad megkérdeznem? Mármint én úgy másfél óra után abbahagytam , mert totál olyan érzésem volt, mintha botok ellen lövöldöznék multi pályákon, de mélységet, mondanivalót (a prológust leszámítva, az valóban frankón reflektált arra, hogy mennyire nem számított az egyén a háborúban) nem vettem észre benne. Na meg különben is, ki a bánat akar egy BF (vagy CoD) kampánytól tanmesét kapni, de komolyan?? Erre ezer meg egy játék, film, könyv stb. van.
#12
#2: Normális ember nem a single miatt veszi meg ezeket a címeket, hanem a több száz órás multi élmény miatt. ;)
#11
#10: Akkor te meg olvasd el a kommenteket ugyanis nem sok van. Egy db szóval nem írtam storyról amiről írtam az feketén fehéren érthető. Nekem a hangulat, pörgés, akciódusság ezerszer többet ér bárminél
#10
#7: Szerintem gondold át, hogy mit jelent az, hogy valaminek jó a story-ja, vagy hogy valami pörgős és akciódús, mert a kettőnek nem sok köze van egymáshoz...
#9
Dögunalom kb .... ezerszer a képünkbe tolták már komolyan elég lenne mindíg dlc-ét kiadni pedig a jó grafika miatt indokolt lenne jó kampányt is csinálniuk.De számomra csak egy multira kihegyezett cucc ,,,,
#8
#7: Igen agyatlan pörgés, nulla mondanivaló egykaptafára épül az összes cod single, legutóbb kitoltam modern warfare-t de igazából kár volt, a multi rendben van de a single player az semmit sem ér.

Bf1 se volt nagyszám de ott legalább éreztem hogy közölni akarnak valamit.
#7
#5: Akármelyik Cod sokkal pörgősebb akciódúsabb mint a battlefieldek. Mivel itt van boxon a bad company 1 is pc-n meg a 2-t letoltam vagy 5x tudom miről beszélek.
Codból a leggyengébb az az első része volt azt a 2-tól brutál beindul..De BF-nél sajnos nincs meg az akció faktor mint a codoknál..

(De persze kinek mi. Ha te nem így látod elhiszem ,de attól én még máshogy látom)
#6
#4: Red Dead Redemption 2-nél csinálták azt, hogy most már külön is meg lehet venni a multit 20 euróért, sőt, jó darabig csak 5 euró volt az ár, bevezetési akció miatt. No de a Single-t külön nem tudod megvenni, csak ha a teljes csomagot veszed meg 60-ért. Nyílván ez egy alapvetően single játék, de nem tudom, hogy egy Cod vagy BF esetében milyen árral tudnának dolgozni, hiszen nem olcsó dolog megcsinálni egy kampányt, de ha külön akarnák adni, akkor valamennyire önmagában is profitábilisnak kellene lennie.
#5
#2: nem tudom te hol voltál de szerintem bad company sztorija jobb volt bármely codnál de ha megnézed bf1-et az még sokkal jobb is volt mint a legutóbbi codok egyjátékos módja.
#4
#3: Sosem értettem miért nem szedi kettő egyik cég se...
Biztos félnek hogy akkor sokkal kevesebb lenne a zseton ha mondjuk a 60$-os játékukat ugy adnék ki hogy 40$ az only multi és pl 20$ a pár órás single.. és akkor még mindig ott lehetne a 60$-os "teljes" amiben benne van mindkettő. Én ha ilyen céget vezetnék tuti így csinálnám a rajongóknak kedveznék kb mindenben..nyelvi tool lehetőségek stb.
De lehet velem van a baj hogy a játékosoknak szeretnék kedvezni :)
#2
Arra leszek kíváncsi hogy valaha egy BF kampány felér-e majd a codhéhoz?
(Tudom, hogy egyiket se a single miatt veszik,de az engem pont nem érdekel ,mert engem meg csak a single érdekel)
#1
Létezik egyáltalán olyan kooperatív kampány, ami jól ki van dolgozva, jó a törtènete stb. és nem csak egy sor összehányt pályából és egy rakat ellenségből áll?