Egy nagyobb patch kíséri a Mass Effect-kollekciót

Noha az Electronic Arts hivatalosan még nem erősítette meg, a PlayStation Store adatbázisán keresztül már kiderítették, hogy a Mass Effect: Legendary Edition sem ússza meg első napi javítás nélkül.

A Mass Effect: Legendary Edition megjelenését (is) egy nagyobb patch kíséri majd. Habár hivatalos részleteket még nem kaptunk a témában, a PlayStation Store adatbázisát monitorozó Orbis Patches jóvoltából megtudtuk, hogy a PlayStation-verzió frissítése 11,8 GB-ot nyom majd.

A leírás alapján a csomag telepítése erősen ajánlott lesz, hiszen az javít a teljesítményen, a stabilitáson, a fény- és árnyékeffekteken, valamint kigyomlál néhány olyan bugot is, amelyek összeomláshoz vezetnének, vagy a tartalomban okoznának problémát. Érdekesség, hogy bár láttunk már nagyobb első napi patchet, ez a csomag még így is nagyobb, mint bármelyik számozott Mass Effect-játék az eredeti formájában.

Persze az összehasonlításnak ezen a ponton legyen is vége: a javítás tartalma minden bizonnyal a teljes trilógiát lefedi, emellett a Legendary Edition számos ponton felturbózza a klasszikus sorozatot, így eleve nagyobb fájlokkal operál.

4 komment - szólj hozzá!