Már közel száz Xbox-játék támogatja az FPS Boostot

A Microsoft a korábbi ígéreteinek megfelelően folyamatosan bővíti az FPS Boost-támogatást élvező játékok listáját - a minap például újabb 74 címmel bővült a felhozatal.

A Microsoft még februárban élesítette az FPS Boost funkciót az Xbox Series-konzolokon, amelynek hála bizonyos visszafelé kompatibilis címek anélkül táltosodnak meg az új platformokon, hogy a fejlesztőknek hozzájuk kellene nyúlniuk. Arról, hogy mi is ez a technológia, és hogyan működik, itt írtunk bővebben.

Az FPS Boost hátránya, hogy nem ereszthető rá automatikusan minden játékra, de a Microsoft már a kezdetek kezdetén megígérte, hogy folyamatosan bővíti majd a támogatott címek listáját, ennek pedig igyekszik is eleget tenni: az első kör után egy sor Bethesda-, majd Electronic Arts-játék kapta meg az FPS Boostot, a minap pedig bejelentették a redmondiak, hogy újabb 74 fejlesztést csaptak hozzá a felhozatalhoz, amely így összesen 97 anyagot számlál már.

A kínálat olyan játékokkal bővült, mint például az Assassin’s Creed: Unity, a Deus Ex: Mankind Divided, a Wasteland 3 vagy a Far Cry 5 - a teljes felsorolást, és azt, hogy az FPS Boosttal milyen sebesség érhető el az egyes címek esetében, itt találjátok meg.

8 komment - szólj hozzá!