Stadia Pro-játék lett a Star Wars Jedi: Fallen Order

  • Írta: fojesz
  • 2021. május 4.
  • Akció
Link másolása
Ma ünnepeljük a nemzetközi Star Wars-napot, így épp időben érkezett a bejelentés, miszerint többek között a Star Wars Jedi: Fallen Order is csatlakozott a Stadia Pro-előfizetéssel elérhető játékok közé.

Újabb játékoknak örülhetnek a Stadia Pro-előfizetők, most már a Trine 4: The Nightmare Prince, a Hotline Miami 2: Wrong Number, a Floor Kids és a Star Wars Jedi: Fallen Order is csatlakozott azokhoz a címekhez, amiket a szolgáltatás előfizetői felár nélkül játszhatnak a hozzáférésükkel. Így már több mint 25 ilyen cím szerepel a Stadia kínálatában.

A Fallen Order épp időben érkezett, hiszen ma van a nemzetközi Star Wars-nap - "May the 4th be with you!" Ilyenkor számtalan akciónak és egyéb finomságnak örülhetnek a rajongók: ma rajtolt el például az új, tizenhat részes animációs sorozat, a Star Wars: The Bad Batch, és egy Star Wars-The Simpsons crossover is felkerült a Disney Plusra. Emellett a Disney az eddigi legvalósághűbb játékfénykardot is megvillantotta egy gyors teaser erejéig - ezt itt tudjátok meglesni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...