A Sledgehammer szállítja az idei Call of Dutyt

Habár kvázi eddig is nyílt titok volt, nemrég az Activision hivatalosan is megerősítette, hogy az idei Call of Duty-epizódot a Sledgehammer Games hozza majd tető alá, akik legutóbb 2017-ben jelentkeztek a Call of Duty: WWII-vel.

Idén sem maradunk Call of Duty-dózis nélkül, és a jól bevált rotációnak köszönhetően ezúttal ismét a Sledgehammer Gamesen a sor, hogy bizonyítson. Ők utoljára a 2017-es Call of Duty: WWII-n, illetve a notórius Call of Duty: Advanced Warfare-en dolgoztak.

Egyelőre sajnos ennél többet nem tudtunk meg az új részről, azt leszámítva, hogy 2021 végén fog megjelenni, méghozzá a PC mellett "az új generációra építve". A kiadó ezzel kapcsolatban nem részletezte, hogy ez egyben azt is jelentené, hogy az idei Call of Duty kihagyja a leköszönő konzolgenerációt, és csak PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re lesz majd elérhető, ellenben az már kiderült, hogy az időközben Torontóban is stúdiót nyitó Sledgehammer Games a kampány mellett természetesen multiplayer és kooperatív módokkal is készül a legújabb illesztéshez.

13 komment - szólj hozzá!