Life is Strange: True Colors - főszerepben: Gabe

  • Írta: gorien
  • 2021. május 5.
  • Videó
Link másolása
A Life is Strange-széria legújabb részének, a True Colorsnak ugyan Alex Chen a főszereplője, ám a bátyja fontos mozgatórugúja a játék eseményeinek. Ismerjük meg most kicsit közelebbről Gabe Chent.

A Square Enix Presentsen mutatkozott be másfél hónappal ezelőtt a Life is Strange: True Colors, amelyért nem a Dontnod, hanem a Before the Stormot is szállító Deck Nine felel. Az új részben Alex Chent irányítva fedezhetjük fel az idilli Haven Springst, valamint a lány érzelmekhez kapcsolódó, különleges képességeit.

Múltkor megkaptuk a játék nyitójelenetét, a fejlesztők azóta pedig kis videókban ismertetik meg velünk a fontosabb szereplőket: kapott már saját bemutatót Alex és a Before the Stormból visszatérő Steph is.

Ezúttal Alex bátyjáé, Gabe-é a főszerep, aki hosszú évek után újra találkozhat végre kishúgával. Mikor különválasztották őket, Alex árvaházba került, Gabe pedig nevelőintézetbe, ám a fiút ez nem törte meg – sőt, amikor Haven Springsbe ért, újra visszatalált önfeledt és jó kedélyű önmagához, ahol reméli, hogy Alexszel is pótolhatják az elmaradt, közös időt.

A Life is Strange: True Colors szeptember 10-én jelenik mg PC-n, Xbox One-on és Series X/S-en, valamint PlayStation 4-en és 5-ön.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...