Áttekintő előzetesen a Necromunda: Hired Gun

  • Írta: gorien
  • 2021. május 5.
  • Videó
Link másolása
Necromunda veszélyes hely, egy kis segítség sosem árt egy ott dolgozó fejvadásznak. Így gondolta a Streum On Studio is, ezért egy áttekintő előzetesben most elmond minden lényegeset, amit tudnunk kell pörgős akciójátékáról.

Nemrég alaposabban megismerhettünk a Necromunda: Hired Gunnak otthont adó Necromunda bűnnel fertőzött és veszélyes kaptárvárosát, most pedig maga a játék kapott egy háromperces bemutatóvideót. Ebben a Focus Home és a Streum On Studio végigveszi, mit kell tudnunk erről az akcióval tömött alkotásról, amelyben legjobb barátaink a fegyverek és saját kibernetikus kiegészítőink lesznek. Meg persze hűséges masztiffunk.

Fejvadászként a tűzerőre sosem lesz panaszunk, többféle golyószóróból is válogathatunk, amikor küldetésre indulunk, de ha kell, kutyusunkat is bármelyik rosszarcú után küldhetjük – ő is hatékony mészáros. Saját magunk és az állat számára is vásárolhatunk augmentációkat, amiket az akció során szerzett zsákmányból fedezhetünk. Ezeket a változatos pályákon elszórva találjuk majd, úgyhogy a falon futás képességét és a csáklyavetőnket is érdemes lesz gyakran használni, ha minden titkot fel szeretnénk fedezni.

A Necromunda: Hired Gunt június 1-jétől játszhatjuk PC-n, PlayStation 4-en és 5-ön, illetve Xbox One-on és Series X/S-en is.

1.
1.
Matt8888
Hm nem is néz ki rosszul, némi nosztalgiás érzést hozott fel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...