A héten jelenik meg a magyar fejlesztésű Carebotz

A magyar fejlesztésű Carebotzban az Astreiods irányítása a metroidvaniák kiterjedt világával találkozik. A Bibz nevű karbantartó droiddal kell rendbe hoznunk egy elhagyatott gyárat és kitakarítanunk onnan minden veszélyes idegent.
  • Írta: gorien

Kommentek

#2
#1: Ez ránézésre egy twin stick shooter. Egy fps-nél precízebb tudsz lenni az egérrel, mert ott rámutatsz egy konkrét pontra a célkereszttel, egy ilyen fajta játéknál nem egy pontra célzol, hanem csak egy irányba, és ezt jobban leképezi a kontroller stick-je, továbbá a másik stick-kel pedig precízebben tudsz mozogni, mintha a billentyűzettel csinálnád, hiszen az csak négy fő iránnyal dolgozik, ez pedig az egész körrel. A kontroller két stick-jével könnyű olyan mozgásokat végrehajtani, mint például, amikor körözöl egy ellenfél köröl, és közben lövöd is, ezt egér plusz billentyűzettel sokkal nehezebb megcsinálni.
Ezeket általánosan mondom, nem tudom, hogy ennek a játéknak pontosan hogy működik az irányítása, de ránézésre így működik ez is.
#1
amikor először volt róla hír, már akkor is bejött ,de akkor is azt gondoltam, hogy full 2d, teljesen pixel grafikával jobban bejött volna
arra is kíváncsi lennék miért annyira ajánlorr a kontroller és miért lenne nagyobb kihívás az egérrel játrszani, ha én azzal vagyok precízebb (ez eléggé gyenge irányításra utal, de remélem nincs igazam)