A ForzaTech engine dolgozik az új Fable alatt is

Egy friss álláshirdetés buktatta le, hogy a rebootolt Fable szakít az Unreal Engine-nel, és immáron a Forza-széria alatt is dübörgő ForzaTech grafikus motor kelti majd életre az RPG látványvilágát.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#10
Vagy királyi fogathajtó versenysorozatot kell majd megnyerni a ködös Albion felszabadításáért változatos tájakon. A béka és a tündérek meg majd szurkolnak.
#9
#7: Vagy a fejlesztők annyira ismerik a saját motort hogy őket “áttanítani” lett volna drága / sok idő.
#8
Azért nem rendelkezik premierdátummal, mert k messze van még a megjelenés.
#7
Amikor anno bejelentették, hogy a kajak s Battlefield motorján a Frostbyte-on jön a következő Need for Speed, akkor még megkérdeztem, hogy WTF!? De nyilván a Forza motorjába is bele kell majd nyúlni egy mászkálós játékhoz és a saját fejlesztőik szerintem képesek megbírkózni vele. Remélem valami jó ötlet áll a háttérben, ami a "boltban kapható" motorokban sincs benne, és amitől megéri a saját engine-t használni. Mert bár biztosan elővigyázatos a micro a fejlesztésekkel, de ott nem is jöhetett volna szóba olyan, hogy nincs pénz valamelyik másik motorra.
#6
#3: Engem nem zavar hogy nem hétmérföldes a térkép. Engem a FH-ban a már túlzott árkád vonal zavar kicsit ( egy lambóval ne lehessen már 300-al földúton repeszteni bokrokon keresztül ) bár ezt már többször mondtam. Amúgy én még mindig elvagyok a FH4-el.
#5
#2: A megkitalmaztak jobban hangzik :)
#4
#1: fable 3-ban olyan messzire mentek, hogy gyakorlatilag fel lehetett vásárolni az összes házat zsebpénzért, majd a haszonból jött a pénz
egy ingyen ház már nem oszt nem szoroz
#3
Nem mai darab a Forza Horizon 4, de szerintem messze az elmúlt évek mai is legjobb autós játéka. Grafikáját tekintve is rendben van, főleg, hogy nem kell hozzá erőmű. Ami mondjuk ki, manapság elég költséges a bányászoknak köszönhetően. Szóval én örülök Neki, hogy még terveznek ezzel a grafikus motorral.

Különösen azért, mert várhatóan idén, esetleg jövőre jön a Forza Horizon 5, amiről épp nem rég volt hír más oldalakon (lehet itt is, csak lemaradtam), hogy Mexikóba látogatunk el.


#1 - FH4nek szerintem inkább a térkép méret a gondja, hogy 5 perc alatt körbe lehet érni. Míg egy 2008-as TDUba is már 1 óra volt.
#2
*megjutalmaztak
#1
Aztan nehogy majd ilyenek legyenek a jatekban, hogy ó jajj, az egyik földesúr èpp most költözött el, es pont nem kell neki a kastély, tessék a tiéd:))
Mint a horizon négyben, hogy azért is megkitalmaztak ha éppen szartál:))