Videón a Biomutant karakterkészítője

  • Írta: gorien
  • 2021. május 6.
  • Videó
Link másolása
A Biomutant posztapokaliptikus világát antropomorf, egyszerre aranyos és halálos állatok lakják, akiket mi is alaposan testre szabhatunk – ezt vehetjük most bővebben szemügyre a Game Informer jóvoltából.

A minap Star Wars-napi megemlékezéssel jelentkezett az Experiment 101, de azon túl is van mit megmutatni a négy éve készülő, idén végre megjelenő Biomutantról. A Game Informer révén két új videót is kaptunk, amelyek egyike azt a funkciót veszi górcső alá, ami a legfontosabb minden RPG-ben: a karakterkészítőt.

A nyolcperces videó alaposan végigmegy azon, miként tudjuk megalkotni harcias rágcsálónkat. Alapvetően ötféle alfaj közül választhatunk kezdésnek, amelyek megszabják az alapértékeinket: egy Primal gyors és ügyes, míg egy Dumdon buta, de erős, egy Rex pedig nagyjából kiegyenlített. Nem kell azonban megelégednünk az alapbeállításokkal, ugyanis kedvünkre elpepecselhetünk a finomhangolással is.

Amint kiválasztottuk a megfelelő bundát és a különféle ellenállásokat, karakterosztállyal is el kell látnunk az avatárunkat. Szintén ötféle lehetőség áll rendelkezésünkre: a Commando a távolharci fegyverekhez, míg a Psi-Freak a pszichikus energiákhoz ért. A Saboteurnek két fegyvere is lehet, a Dead-Eye gyorsan tölt újra, a Sentinel pedig a védekezés mestere.

Ha pedig még több látnivalóra vágynánk, van egy tizenkét perces gameplayünk is, amelyben a harcról, a vezethető járművekről és a bejárható világról is kapunk jeleneteket.

A Biomutant PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni május 25-én.

3.
3.
simi
annak ellenére hogy előrendeltem, mert három éve a kívánságlistámon van, azt az előrendelői bónusz karaktert elég szemétnek tartom,
2.
2.
hedzsooo
#1: +1 Szerintem is popecke ez a kari keszito.
1.
1.
Heldengeist
Tetszik, hogy végre a statok és a fizikum nem válnak el élesen egymástól. Sosem volt a kedvencem, amikor csinálhattál egy egy szál belű bandzsa törpét 10/10 erő és 10/10 karizma ponttal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...