GC 2021: Teljesen digitális lesz az idei Gamescom

  • Írta: gorien
  • 2021. május 6.
  • Rendezvény
Link másolása
A Gamescom szervezői nemrég még biztosak voltak abban, hogy ha nem is térhetnek vissza idén a rendes kerékvágásba, de egy hibrid módon rendezett expóra már lesz lehetőség. Végül mégis a teljesen digitális esemény mellett döntöttek.

A German Games Industry Association márciusban még viszonylag optimista volt az idei Gamescomot illetően: hibrid eseményként akarta megtartani, azaz egyszerre online és helyszíni programokkal is. A szervezők azonban a rendezvény partnereivel áttárgyalva a dolgot végül mégiscsak amellett döntöttek, hogy 2021-ben is kizárólag digitális expót tartanak.

A háromnapos műsort megnyitó Opening Night Live-ot változatlanul Geoff Keighley fogja levezényelni, és az IGN-nel közösen szervezett, független játékokra kihegyezett Awesome Indies is visszatér. A fejlesztőknek szóló Devcom is megvalósul majd augusztus 23-án, ellenben a Gamescom Biz névre keresztelt üzleti platformot elhalasztják egy évvel, ahhoz ugyanis szükséges a hibrid rendezvény.

A Gamescom idén augusztus 25. és 27. között várja majd a nézőit, akik költségek nélkül követhetik az esemény minden műsorát.

Idén is van gamescomos aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...