Resident Evil: Village - itt az utolsó előzetes

  • Írta: gorien
  • 2021. május 6.
  • Videó
Link másolása
Ethan Winters legújabb kalandja holnap kezdetét veszi. Válogatott rémségek, vadonatúj ellenfelek, egy baljós falu és Lady Dimitrescu vár ránk: a launch trailer is megérkezett, hogy biztos ne feledkezzünk el a Resident Evil: Village-ről.

Alig élte túl a Baker-kúriát, de Ethan Wintersnek továbbra sem lehet nyugodalma: amikor visszatérne a békés hétköznapokba, Chris Redfield felforgatja az életét. Ethan útja egy kísérteties falu utcáira és a Dimitrescu-kastély halálos termeibe vezet, és persze ezúttal sem ússza meg egy sétagaloppal, újra az életéért kell küzdenie.

A Capcom fellőtte a Resident Evil: Village launch trailerét, ezzel is jelezve, hogy beértünk a célegyenesbe: holnap megjelenik a játék PC-n, Xbox One-on és Series X/S-en, PlayStation 4-en és 5-ön, valamint Stadián is. Ha tűkön ülünk, és még nem tettük, továbbra is kipróbálhatjuk a Village multiplatformos demóját, amely egyórás ízelítőt ad abból, milyen atmoszféra vár majd ránk. Májkül tollából pedig már azt is elolvashatjátok nálunk, hogyan sikerült a játék.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...