Nyáron jön a next-gen konzolos Metro Exodus

  • Írta: gorien
  • 2021. május 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Ma befutott a Metro Exodus: Enhanced Edition PC-s változata, de a next-gen konzolok birtokosainak sem kell már olyan sokat várnia arra, hogy megszépítve fedezzék fel a Metro világát.

Tavaly derült ki, hogy a next-gen konzolok sem maradnak saját Metro Exodus nélkül, a múlt héten pedig végre mozgásban is láthattuk, mire lesz képes – igaz, a Digital Foundry videója az Enhanced Edition PC-s verzióját mutatta be, ami ma meg is jelent.

Ennek apropóján a 4A Games és a Deep Silver bejelentette, hogy az Xbox Series X/S-re és a PlayStation 5-re szabott változatokat június 18-tól szerezhetjük meg. Azok, akik már rendelkeznek a játékkal Xbox One-on, illetve PlayStation 4-en, ingyenesen upgrade-elhetnek a next-gen kiadásra. Emellett egy Metro Exodus: Complete Edition is megjelenik az újgenerációs konzolokra, ami a The Two Colonels és a Sam’s Story kiegészítőket is tartalmazza.

5.
5.
Különben nagyon szuper lett az EE, bárkinek ajánlani tudom. Érdekesség, hogy hiába minden világítás RT, sokkal jobban fut ugyan azon a gépen, mint az eredeti verzió. Ha a sima verziót bepöccentem high grafikán RT-el, az nem csak kevésbé néz ki jól, de szarabbul is fut, mint az új változat ultrán. Mondjuk ebben annak is szerepe van, hogy az eredetiben még csak az első verziós DLSS volt és az sem működött bizonyos felbontás felett, most meg egyszerűen minden jól működik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...