Így működnek a The Elder Scrolls Online bajtársai

  • Írta: gorien
  • 2021. május 7.
  • Videó
Link másolása
A The Elder Scrolls Online-nak új fejezete kezdődik a Gates of Oblivionnal, amelynek első része Blackwoodba kalauzol minket. A júniusban érkező kiegészítő egyik újdonsága a bajtársrendszer lesz.

Az év elején kaptunk hírt a Gates of Oblivionról, amely tovább bővíti a The Elder Scrolls Online történetét. Ebben 800 évvel járunk a The Elder Scrolls IV eseményei előtt, a dolgunk pedig Cyrodiil védelme lesz a Mehrunes nevű daedrától. A Blackwoodba vezető első fejezet bőven hoz újításokat, amelyek egyike a Skyrimból is ismerős bajtársrendszer lesz. Erről szól a fejlesztők új blogposztja.

A bajtársak (akik közül kettőt fogadhatunk fel elsőre, Mirri Elendist és Bastian Hallixet) szerepe az lesz, hogy kiegészítsék a játékélményünket. Olyan értékesek sosem lesznek, mint egy hús-vér partner, arra azonban jók, hogyha éppen hiányolunk egy healert vagy egy tankot, akkor tartsák velünk a lépést.

A bajtársak egyedi felszerelésekkel és háttértörténettel érkeznek, de viszonylag sok mindent testre szabhatunk velük kapcsolatban, beleértve a ruházatukat és a hátasukat is – málhásszamárnak azonban nem használhatjuk őket. A játék még azt is nyomon fogja követni, hogy milyen a kapcsolatunk velük, és egyes tetteinkre a saját személyiségüknek megfelelően fognak reagálni.

A The Elder Scrolls Online: Blackwood június 1-jén jelenik meg PC-n és Stadián, június 8-án pedig PlayStation 4-en és 5-ön, valamint Xbox One-on és Series X/S-en is, amivel együtt a next-gen változat is élesedik.

1.
1.
DragonBleacPiece
I used to be an adventurer like you, but then I took an arrow in the knee.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...