Csúszik a PS5-ös Sniper: Ghost Warrior Contracts 2

  • Írta: fojesz
  • 2021. május 8.
  • Csúszás
Link másolása
Egy nem várt technikai hiba miatt nem tud megjelenni egy időben a többi verzióval a PS5-ös Sniper: Ghost Warrior Contracts 2. Cserébe a fejlesztők ingyenessé teszik az első kiegészítőcsomagot.

Az eredeti elképzelésekkel szemben csak a Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 PC-s, PS4-es, Xbox One-os és Xbox Series X/S-es változata jelenik meg június 4-én, a PS5-ös kiadás egy nem várt technikai hiba miatt késik - hogy mikor számíthatunk rá, az nem derült ki, csak az biztos, hogy még idén játszhatunk vele.

Kárpótlásul a CI Games úgy döntött, hogy a játék első nagyobb DLC-jét, amely egy új pályát és küldetéseket hoz magával, mindenki számára ingyenessé teszi - erről később osztanak meg részleteket. Továbbá jó hír, hogy a PS4-es Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 mind digitális, mind pedig dobozos formában ingyenesen frissíthető a szebb látványt és gyorsabb töltési időket ígérő next-gen kiadásra, így némi kompromisszummal a visszafelé kompatibilitásnak hála a PS5-tulajok is belevághatnak a játékba június elején.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...