Méretes frissítést kapott a Hardspace: Shipbreaker

  • Írta: fojesz
  • 2021. május 8.
  • Letöltés
Link másolása
Noha a Hardspace: Shipbreaker továbbra is csak Early Access-kiadásban érhető el, a játékkal így is jókat lehet szórakozni, ráadásul folyamatosan bővítik a fejlesztők. A minap egy méretesebb frissítés érkezett hozzá.

Méretes frissítést kapott a Blackbird Interactive űrhajóbontós játéka, a Hardspace: Shipbreaker. A Salvage Your Future nevet viselő bővítmény hoz magával néhány új hajót, egy új bontóeszközt és egy új játékmódot, mindezek mellett pedig komoly változtatásokat eszközöl a sztorin és a kampányon is.

Ennek megfelelően a telepítés után egy sor új karakterrel találkozhatunk és beszélgethetünk majd, továbbá a fejlesztők teljesen átalakították az oktatórészt és a kampány első fejezetét. Oké, a mellékszereplők egyelőre a fejlesztők hangján szólalnak meg, később azonban lecserélik a szinkront profi színészek munkájára, így erre sem lehet majd panasz.

A játékot tavaly mi is kipróbáltuk, a tapasztalatainkat itt olvashatjátok el róla.

2.
2.
Ganzer
#1: Én most már megvárom a teljes verziót belőle, de érdekes cucc, kelleni fog. :)
1.
1.
Cole
Szerintem most csak a kampányt kaptuk. A többi már benne volt egy ideje. Szépen alakítgatják, mindig fent van a gépen, jó néha bontogatni. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...