Rambóval és John McClane-nel erősít a Warzone?

  • Írta: Baloo
  • 2021. május 9.
  • Teaser
Link másolása
Az Activision legújabb teaserei arról árulkodnak, hogy hamarosan két ikonikus 80-as évekbeli akciófilm főszereplője, John McClane és Rambo is csatlakozhat a Call of Duty: Warzone ütközeteihez.

Miután a Call of Duty: Warzone pályája, a Verdansk visszarepült a 80-as évekbe, nagyon úgy tűnik, ez a szereplőire is kihatással lesz, ugyanis a csapat az elmúlt napokban elég egyértelmű utalásokat tett a Twitteren arra, hogy Rambo, illetve John McClane is csatlakozhat majd a harcokhoz.

Az első ilyen beszédes tweet egy bizonyos Johnról árulkodott, nemrég pedig a Nakatomi Duct Cleaning vállalatról posztolt félreértelmezhetetlenül a csapat - innentől pedig valószínűleg már csak idő kérdése, hogy mikor bújhatunk majd Bruce Willis és Sylvester Stallone ikonikus karaktereinek a bőrébe.

Ráadásul a Call of Duty hivatalos Twitter-oldalának a reakciója az egyik rajongó kérdésére előrevetíti, hogy lehet a jövőben Chuck Norris, a Terminator és az A-Team is fegyvert ragadhat a népszerű battle royale-ban.

3.
3.
2.
2.
#1: Hogy mi lesz belőle azt nem tudom, de az ilyen figurák szerintem tetszeni fognak sok embernek. Amikor a Gears 5 megjelent, akkor jött az utóbbi Terminator film és és volt a játékhoz Sarah Connor és T-800 karakteres DLC, nem is olcsón, de annyit vettek belőle a népek, mint a szemét. Szóval ha ilyenekkel jól lehet keresni, akkor az könnyű pénz mindenkinek. Bármilyen sztár bármilyen kinézettel berakható és amíg ezt veszik a népek, addig nekik talán mindegy is, hogy mi lesz a szegény kis ingyenes játékukból.
1.
1.
Viktor_The_Best
Jezusom, mi lett ebbol a jatekbol! Olyan lesz mar mint a fortnite?! Pakoljunk bele mindenkit mi....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...