Érdekes pletykák terjednek a neten a Mafia 4-ről

Nemrég egy friss pletyka tűnt fel a Redditen a következő Mafia-játékkal kapcsolatban, miszerint az új epizódban több korszakot, több várost, több főszereplőt és több befejezést is kapunk majd.

Egy friss pletyka szerint a Mafia 4 szakíthat a korábbi részekre jellemző koncepcióval kapcsolatban, és helyette egy több korszakon átívelő sztorit kapunk majd, ami ráadásul nem lesz egyetlen egy városra korlátozva. Ha igaznak bizonyul a szivárgás, akkor visszatérünk az első rész Lost Heavenjébe, valamint ellátogatunk majd Saint Fortunába is, ami Las Vegas fiktív megfelelője lesz a Mafia-szériában.

A játékos ráadásul egyszerre két főszereplő felett veheti át az irányítást, amiből az egyik a Hain nevű korrupt rendőr lesz, akivel eldönthetjük, hogy leszámolunk a bűnözéssel, vagy pedig éppen ellenkezőleg, átállunk a sötét oldalra. A másik irányítható karakter pedig egy bíró, akivel egészen a 40-es évektől a 80-as évekig húzódó perekben küzdhetünk majd a szervezett bűnözés ellen. Ezekből adódóan pedig többféle befejezést is elérhetünk majd a Mafia 4-ben.

Érdemes a legújabb pletykákat azért erős fenntartásokkal kezelni, hiszen a szivárogtató a forrásaként az egyik rokonát jelölte meg, aki az amerikai korhatár-besorolással foglalkozó ESRB-nek dolgozik, ami azért lássuk be, nem éppen a legmegbízhatóbb magyarázat. Ugyanakkor a Las Vegasra emlékeztető város koncepciója már korábban is előkerült pletykaszinten a negyedik résszel kapcsolatban, illetve arról is szó volt anno, hogy a szerencsejáték központja lesz a Mafia III helyszíne.

6 komment - szólj hozzá!